- 5 Nisan 2011
- 1.184
- 0
pınarcım ovulasyon öncesi ateşin nasıl?
şoyle bısey var ben ates olcmuyodm 2haftadr olcuyorum 37.2 olmuştu snrakı gun 36.5 oldu sonra tekrar yukseldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarcım ovulasyon öncesi ateşin nasıl?
bende donuyorum elim ayağım dondu bacağım ağrıyo bırrrrrrrrrrrrrrr :)
o zaman sizi umutlandırmayayım ama be böle bişey okudum bi topikte bayan hamileydi ama belirtilerini sayarken söle yazmıstı işyerinde herkes gömlekle gezerken ben hırkayla geziyorum cok üşüyorum. belki sizde de böle bi belirti olmustur inşallah vardır bebişş
o zaman sizi umutlandırmayayım ama be böle bişey okudum bi topikte bayan hamileydi ama belirtilerini sayarken söle yazmıstı işyerinde herkes gömlekle gezerken ben hırkayla geziyorum cok üşüyorum. belki sizde de böle bi belirti olmustur inşallah vardır bebişş
canım bendede grıp belırtısı yok gundz ıyıym aksam donuyorum keşke hamış olsam
bende de üşüdüğümü en çok akşam ve geceleri hissediyorum
senın bat nezamandı
kasım 16 senin?
doktora görünme şansın varsa bence doktora görünmelisin canım....
inşallah gerek kalmadan gelir bebkkk
bugundu olmadm canım bıde 3 aydr duzenszdm
herkese iyi bayramar diliyorum.. aynı zamanda iyi gecelr.. şöyle bi baktım geçmişe de henüz iyi haber veren yok.. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Allah kucaklarımızı biran önce doldursun inşallahhh:))
iyi geceler bayanlar,tm konunun üstüne denk geldim.benimde dün adet günümdü.sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı.doğru mudur?erken yapmış olabilir miyim acaba?birde ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum.gelmesi gerekmiomu aslında????