- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim sağol benim bir bebek kaybım var kürtajdan beri adetim çok düzensiz o yüzden ovulasyon testlerini denedim. keşke kendi haline bırakabilsem. ama ilk bebeğimin acısı hala kalbimde . ancak yeni bir bebk bu acımı hafifletir sanırım. umarım .
canım geçmiş olsun bak bi bebeğin olmuş üzülme yine olur sadece biraz daha zamana ihtiyacın var o kadar
slm cnm ii bayramlar bende 2 yıllık evliyim gecen sene boş gebelik yasadım kürtaj oldum 2 aylıktı çook agladım çokk üzüldüm kısmet napalım yaşamamız lazımdı kuvvetli olmamız lazım
mrb canım bende aynı sekelde 3 yıllık evliyim 4 ay once bende kürtaj oldum boş gebelik yüsünden sıkmamamız gerekiyo canlarımızı bu arada herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun iyi bayramlar umarım bayram sonu mutlu bebek haberleri almak dilegiylee
mrb canım bende aynı sekelde 3 yıllık evliyim 4 ay once bende kürtaj oldum boş gebelik yüsünden sıkmamamız gerekiyo canlarımızı bu arada herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun iyi bayramlar umarım bayram sonu mutlu bebek haberleri almak dilegiylee[/QUOT senin boş gebel,ik nekadardı ne zamandır istiyorsunuzz ben bu ay klomene başladım
çift çizgiyi gördüğün günden önceki her gün testi düzenli aksatmadan yaptın ve ilk kez bugün çift çizgiyi gördü isen yumurtan çift çizgiyi takiben 24-36 saat sonra çatlar. ilişki ne zaman oldu onu anlamadım çift çizgiyi gördükten sonra mı? öyle ise iyi olmuş fakat çift çizgiyi gördüğün gün ertesi günü ve bir sonraki gün ilişki olsa iyi olur.yani 3 gün üst üste.20 dakka yatmak zaten yeterli fazlası gereksiz....umarım büyük buluşma gerçekleşmiştir.kızlar ii geceler ve hepinize şimdiden iyi bayramlar
size bir sorum olacak . gerçi farkındayım bu sorunun cevabını ancak allah bilir ama benim umuda yada umutlanmamaya çok ihtiiyacım var. bu ay ovulasyon testi kullanayım dedim. ama 2 gün önce idrar yolları enfeksiyonu oldum dolayısıyla ovulasayon testlerini kullandım ama öylesine. ama bugün az önce test yaptım çift çizgi yani yumurtladım sanırsam. utanarak soruyorum bugün akşam üstü ilişki olmuştu sonrasında 20 dk kadar yatabildim ve kalkıp yıkanıp çıktık bu gece ilişki olması mümkün değil. yan ben bugün yumurtladıysam tutmuş olabilir mi. yada yumurtam yarın akşama kadar yaşarmıı. utanıyorum bunlar sormya ama yüreğim sıkıştı bugün yumurtlamayı beklemiyordum
canım adetim herzamankinden daha kısaydı.. ama ben daha çok göğüs uçlarımdaki pembeliğe şaşırdım, delik kısmının rengi inanılmaz açılmış o kadar belirgin ki ilk kez böyle görüyorum.. hayırlısı canım ya..
hayırlı bayramlar
çift çizgiyi gördüğün günden önceki her gün testi düzenli aksatmadan yaptın ve ilk kez bugün çift çizgiyi gördü isen yumurtan çift çizgiyi takiben 24-36 saat sonra çatlar. ilişki ne zaman oldu onu anlamadım çift çizgiyi gördükten sonra mı? öyle ise iyi olmuş fakat çift çizgiyi gördüğün gün ertesi günü ve bir sonraki gün ilişki olsa iyi olur.yani 3 gün üst üste.20 dakka yatmak zaten yeterli fazlası gereksiz....umarım büyük buluşma gerçekleşmiştir.
iyi bayramlar canım
bildiğim kadarıyla göğüs uçlarının rengi koyulaşıyormuş... seninki açılmış mı yani?
çift çizgiyi gördüğün günden önceki her gün testi düzenli aksatmadan yaptın ve ilk kez bugün çift çizgiyi gördü isen yumurtan çift çizgiyi takiben 24-36 saat sonra çatlar. ilişki ne zaman oldu onu anlamadım çift çizgiyi gördükten sonra mı? öyle ise iyi olmuş fakat çift çizgiyi gördüğün gün ertesi günü ve bir sonraki gün ilişki olsa iyi olur.yani 3 gün üst üste.20 dakka yatmak zaten yeterli fazlası gereksiz....umarım büyük buluşma gerçekleşmiştir.
canım sağol cevabın için ilişki çift çizgiyi görmeden önce oldu . yani ayıptır sölemesi ilişkiden sonra test yaptım baktım çift çizgi. allahım nasip ederse verir inşallah hepimize
slm kızlar, size acil bir şey sormak istiyorum. ilk defa böyle birşey gördüm.
ben bugün regl oldum. az önce lavaboya girdiğimde pedimde kanlı ama yumuşak et parçasına benzer bişey vardı. o ne olabilir acaba????????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18y::18:
canım benim adetlerim he öyle olur korkma kötü bişey yok. her adetimde o parçaları görüyorum ben
hadi bakalım o zaman bu önüüzdeki günleri de değerlendir. ama çift çizgiden öncede test yapıyordun değil mi?bir gün önce öyle değildi. bazen bu çift çizgi 2-3 gün süreyle görülebiliyor o zaman da ne zaman çatladığını anlayamıyorsun tabiki de!!canım sağol cevabın için ilişki çift çizgiyi görmeden önce oldu . yani ayıptır sölemesi ilişkiden sonra test yaptım baktım çift çizgi. allahım nasip ederse verir inşallah hepimize
slm kızlar, size acil bir şey sormak istiyorum. ilk defa böyle birşey gördüm.
ben bugün regl oldum. az önce lavaboya girdiğimde pedimde kanlı ama yumuşak et parçasına benzer bişey vardı. o ne olabilir acaba????????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
o gördüğün rahim iç tabakasını kaplayan endometrium denilen tabaka. bebek gelmediği için dökülüyor. yani bebeğine yumuşak yatak görevini görecek olan parçalar onlar.
korkmana gerek yok herkeste olur bazen...
hadi bakalım o zaman bu önüüzdeki günleri de değerlendir. ama çift çizgiden öncede test yapıyordun değil mi?bir gün önce öyle değildi. bazen bu çift çizgi 2-3 gün süreyle görülebiliyor o zaman da ne zaman çatladığını anlayamıyorsun tabiki de!!
o gördüğün rahim iç tabakasını kaplayan endometrium denilen tabaka. bebek gelmediği için dökülüyor. yani bebeğine yumuşak yatak görevini görecek olan parçalar onlar.
korkmana gerek yok herkeste olur bazen...
canım sağol cevabın için ilişki çift çizgiyi görmeden önce oldu . yani ayıptır sölemesi ilişkiden sonra test yaptım baktım çift çizgi. allahım nasip ederse verir inşallah hepimize
canım benim adetlerim he öyle olur korkma kötü bişey yok. her adetimde o parçaları görüyorum ben
kızlar çok tşk edrim içime su serptiniz. ben ilk defa gördüm böyle bişey.
acaba bebek gibi bişi olabilir mi diye düşündüm. aslında bebek olması için daha sert bir parça olması gerekirdi.
ne bilim ya cahil olunca öyle oluyo:26::26:
hosgeldin canim
yeni dongun hayirli olsun
battastik senle hatirliyorum
benim yeni bat 20 kasim
umarim gelmezler[/QUO
merhaba kızlar ben 2,5 aylık evlıyım bu ay cok umutlanmstım hamleyım dıye ama bu sabah ümüilerim boşa cıktı
artık kasım ayını beklıyorum umudum kasım ayında...