- 16 Ağustos 2011
- 180
- 1
- 45
canım bu kez hersey yolunda gider umarım dualarım seninle
Alah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu kez hersey yolunda gider umarım dualarım seninle
canım hayırlı olsun allah nazarlardan korusun sağlıklı bi bebişin olur inşallah bizlere de bol bol dua edin bu ay topiğimizde çok hamile var dün Ofluya söylemiştim şimdi sizlere söylüyorum bizim nicklere ya da resimlere bi elinizi sürün belki darısı bize de bulaşır
Selam canım, bu yaın başında Oflu topiği açtığında sen , jour, oflu, hapsuu yeni yeni yazışmaya ve BAT tarihlerimiz söylemeye başlamıştık.
Oflu, hapsuu jour un güzel haberlerini aldık. Benim umudum aralık ayına kaydı... Bak Alaah nasip ediyoru işte, Rabbim çok büyük, OL dediğiinde hayırlısıyla...
İnşallah senin de tez zamanda güzel haberini alacağız. Tüm dualarım seninle, sıora sende olsun inşallah tatlım
Çok tşk ederim canım... Burada hepiniz bwnim en büyük destekcim ve can yoldaşım oldunuz. Hiçbirinizi tanımasam da çok sevdim gönülden bağlandım...
Ben mart 2011 ve ağustos 2011 de 2 tane gebelik geçirdim.
İlkinde keseyi gördük ancak bebişi göremedik. 10. haftaya kadar bekledik, sonrası malum :2:
İkincisi de kimyasal gebelik oldu. Kan testinde 52 çıktı değer... 2. Gün sonraki testte 18 e düştü ve 3 gün gecikmeli olarak regl oldum, kaybettim bebişimi...
İkincisinde çok net anlayamadan gitti bebiş.
Ama ilk gebeliğimde 10. hafatay kadar yaşadığım için şimdiki gebeliğimi çok net farkettim.
Şöyle ki 2 gün önce başlayan bir gaz problemi baş gösterdi... Bir de kasıklarımda bir hassasiyet var. Onun dışında henüz bir belikti yok.
Haaa bir de ilk hamileliğimde farkettiğim bişey oldu. Sağ göğüs ucum karardı...Bu sefer de görünce dedim ki kesin bişey var.
Gerçekten de çıktı testte. Ama tabi henüz çok başı BAT bile gelmedi.... Üstelik 2 tane düşük yapmış bir kadın olarak biliyorum ki kesin haber için çok erken. Kimseye henüz söylemedim, bir tek sizler biliyorsunuz. Eşime bile söylemedim, haftaya cumartesiye kadar da birşey söylemeyeceğim. O da çok üzülüyor çünkü...
Allah yardımcımız olsun hepimizin kızlar...
Hayırlısı canım... Çok şükür kalp atışını dıymuşsun, kucağına da alacağın zaman gelecek Allahın izniyle.canım kalp atıslarını gördüm pazartesı cok şükür 2 hafta sonrada sesını duyacagım ınsallah. bulantılarım fazla bır kac gun rahatlamıstım bugun yine kotuyum işte zor duruyorum.
Hayırlısı canım... Çok şükür kalp atışını dıymuşsun, kucağına da alacağın zaman gelecek Allahın izniyle.
Bulantıya nane şekeri çok iyi geliyor. Bir de iş yerinde ara öğün için 6-7 tane ceviz ve 1 avuç kuru siyah üzüm . Çok miden bulandığında da iş yerinde yemek için akşamdan evde 2-3 tane havucu soy. uzun uzun 4 e böl ve limonlu suda beklet. Sabah yanına al. İçin baydığında çok iyi geliyor...
meliscimm yaaaa evetttt çok teşekkür ederimm inan senin yazdıkların bana çok moral oldu kanı verirken hemşireye dedim ki
bana güzel haberler ver buna çok ihtiyacım var oda inşallahh dedi
sonra dedim ki beni hiç tanımayan biri böyle güzel şeyler hissediyorsa kesin hamileyim dedimm
çok ama çok teşekkür ederim arkadaşımm canım benimmm yaaaaa
saol canım havuu denememıstım ama deniyim. ınan yemedıgı kalmıyor gun ıcınde durmadan yıyorum mıdem bulanmasın dıye ama bugun ıste bıraz kotuyum.
slm kızlar dün dışardaydım ve 3 saat basım döndu insan başı dönerken bile seviniyor oldumu ne diye diye bir hal oldum ara ara mıde bulantım oldu eşime dedim elimi bırakma düşcek gibiyim gece yattım gece yarısı offf sabah olmadı daha olsada test yapsam dedim test yaptım ve koca tertemiz negatif ve karnımın şişliliği falan indi ben adet olcam biliyorum ve cok yorgunum yaa
senin bat ne zamandı bugün mü...
benim geldi kırmızılarım...inşallah seninki gelmez canım testi erken yapmışsındır belki..
cnm 2 gün var bata ama anladım bugun kendımı hamıle falan değilim sende anlamıştın cnm adetinin gelceğini seninde umudun azaldımı cnm benım temponun enerjımın düştüğünü hissediyorum daha doğrusu korkuyorum artık
arkadaşım,
incir iyi mi geliyor gebe kalmaya? kuru incir mi?