Çok tşk ederim canım... Burada hepiniz bwnim en büyük destekcim ve can yoldaşım oldunuz. Hiçbirinizi tanımasam da çok sevdim gönülden bağlandım...
Ben mart 2011 ve ağustos 2011 de 2 tane gebelik geçirdim.
İlkinde keseyi gördük ancak bebişi göremedik. 10. haftaya kadar bekledik, sonrası malum :2:
İkincisi de kimyasal gebelik oldu. Kan testinde 52 çıktı değer... 2. Gün sonraki testte 18 e düştü ve 3 gün gecikmeli olarak regl oldum, kaybettim bebişimi...
İkincisinde çok net anlayamadan gitti bebiş.
Ama ilk gebeliğimde 10. hafatay kadar yaşadığım için şimdiki gebeliğimi çok net farkettim.
Şöyle ki 2 gün önce başlayan bir gaz problemi baş gösterdi... Bir de kasıklarımda bir hassasiyet var. Onun dışında henüz bir belikti yok.
Haaa bir de ilk hamileliğimde farkettiğim bişey oldu. Sağ göğüs ucum karardı...Bu sefer de görünce dedim ki kesin bişey var.
Gerçekten de çıktı testte. Ama tabi henüz çok başı BAT bile gelmedi.... Üstelik 2 tane düşük yapmış bir kadın olarak biliyorum ki kesin haber için çok erken. Kimseye henüz söylemedim, bir tek sizler biliyorsunuz. Eşime bile söylemedim, haftaya cumartesiye kadar da birşey söylemeyeceğim. O da çok üzülüyor çünkü...
Allah yardımcımız olsun hepimizin kızlar...