Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sağlık ocakları gebelik testi yapıyomu kan testi ama idrar değil ??
hımmm 1 sene yanlış hesapladım.
olsun canım 25 te henüz çok erken...
üretkenlik için tam çagındasın canım...
slm kızlar bugun 4.gün gecimede.. gögsüm iki gündür bomba gibi acaip agrıyor.. ki benim normlade gögsüm agrımazdı.. dün gece okdr çok karnım agrıdıki hasta oluyorum diye yataktan kaltım a olmamışım sarı beyaz yogun bi akıntı geldiii.. kesin sabah olcam dedim yine yok.. dün test yaptım negatif.. hala niye olmuyorum gecen ay gibi 9 gün gecikmez inşşşş
tüm olasılıkları sayayım..
1. inşallah gebesindir canım ondan gecikiyordur..
2. sen ovulasyonunu bilmediğinden yani yumurtlama gününü bilmediğinden adet gününü kestiremiyorsun.
3.geç yumurtladın ve adetine daha var..tüm olasılıkları saydım
inşallah 1.sidir
işte bu yüzden diyorum kiii..herkes ovulasyon takibi yapsın
deryalcin canım galiba ateş ölçmeyle ilgili bilgin vardı kırmızılar gelir gelmez ateşin düşmesimi lazım benim kırmızılar geldi ama suan ateşim 37 son 5 gündürde sabah uyandıgım saatte 36.6 bu kırmızıların adet almama ihtimali varmı
slm kızlar bugun 4.gün gecimede.. gögsüm iki gündür bomba gibi acaip agrıyor.. ki benim normlade gögsüm agrımazdı.. dün gece okdr çok karnım agrıdıki hasta oluyorum diye yataktan kaltım a olmamışım sarı beyaz yogun bi akıntı geldiii.. kesin sabah olcam dedim yine yok.. dün test yaptım negatif.. hala niye olmuyorum gecen ay gibi 9 gün gecikmez inşşşş
bugün ne kadar sessizmiş burası :)
canım walla ben olsam dayanamaz kan testi yaptırırdım :) inşallah regl ağrısı değildir bunlar. geçen ay 9 gün gecikti demişsin, normalde de düzensiz mi hep?
oflucum bu arada hayırlı haberi vermişsin allahım hayırlısıyla kuçagınada almayı nasip eder hayırlı evlat olur inşallah tebrikler canım benim
AMİİİİN canım İNŞALLAHHH........
ALLAH RAZI OLSUN...
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH