Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim istersen bi kan testi yaptır idrara güvenme
canım benim de ateş ölçtüğüm ikinci ay bu.geçen ay sabah ateşi ölçtüm düşmüştü gün içinde de kırmızılar geldi.bu arada gün içinde ölçtüğün ateşin bir anlamı yok sabah yataktan kalkmadan ve erken saatte ölçtüğün ateş anlamlı hergün aynı saatte ölçmelisin.şu ana kadar gördüğüm hamileler genellikle ateşi sabit gidenler veya yüksek olanlar.umarım adet kırmızısı değildir.
10 gün geçerse yaptırcam kuzum..daha 6 günüm var:) her gecikmeye kan testi yaptırmak istemiyorum hem yazık canıma hem yazık pskolojime:)
alında haklısın canım bende acaba kan testimi yaptırsam diyorum durumum cok karışık ama senin gibi artık hamile degilsiniz lafını duymak istemiyorum ne yapıcaz biz ya ben artık bat ımı bile bilmiyorum son 2 aydır iyice karıştı önce lekelenme oldu geçen ay 5gün leke 2-3gün normal kanama sonra leke oldu batım karıştıgı için bu ay nezman olması gerekiyor bilemiyorum canım bi bilginiz varmı adeti lekeye göremi yoksa yogun kanamanın başladıgı güne göremi sayacakmışız acaba bi bilginiz varmı canım
selam kızlaaar
ya hiçbir belirti olmadan hamile olan var mı acaba :)
birkaç gün öncesine kadar kasık ağrım, gazım, göğüs ağrım falan vardı, şimdi sadece gazım var, üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum 28inde regl olmam lazım, içimden bir his kırmızılar gelecek diyor ama bi umut bekliyorum işte :)
oflu nebr cnmm:)nssın bakim:)bebiş nsl:)
kızlar mrb.aranıza yeni katılanlardanım 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum normalde bugün adet gnüm olmadım.fakat kasıklarımla belim ağrıyo adet olucam die korkuyorum ((
Canım benimde pek bir belirtim yok gibiydi 3 kez gözüm karardı. Ama ben bu ay hiç beklemiyordum aslında.
Regli olacakmışım gibi sancılar girip çıkıyordu. Gaz vardı. Ama 5. haftamı bitirmek üzereyim hala gaz, çok idrara çıkma dışında pek bir belirtim yok gibi. Aslında en büyük belirti bende 2 haftadır mevcut kasıklarımdaki yoğunluk hissiyatı. Eğilirken falan ağrım oluyor hafif hafif. Hani sanki herzamanki sağlıklı bedeninden bir faklı. Ama bunu kendi bedenini dinlediğin zaman anlamıyorsun:)
oflucum nasılsın, annelik nasıl gidiyor :))
iyiyim canım :)
valla şuanlık hiçbişey hissetmiyorum..
tek isteğim meleğim annesine tutunsunnnnn RABBİMİN İZNİYLE
ben 15 gün sonra biliyodum ama çkar mı:)
kuzummm değerlerimi gördün mü sence normal mi ?
inş.saglıklı bir şekilde doğdugunu görürsün..sende mi iğneyle hamile kaldın burda yeniyim pek anlayamadım:)