- 17 Mart 2011
- 390
- 1
ayy canım inş. ya inş. valla eger öyle bırşey varsa süper olur valla harıka olur.senın bat ne zaman
17 kasım canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım inş. ya inş. valla eger öyle bırşey varsa süper olur valla harıka olur.senın bat ne zaman
ben artık olayı baya abarttım eşiminde psikolojisini bozmaya başladım geçen oturduk yumurtlama tarihini hesaplarken eşimin verdiği cevap aynen şöyle hayatım bırakalım artık bu hesapları bak doğudakilere adamlar yumurtlamadanmı haberleri var ama hepsinde 5 er tane çocuk var
canım çok geçmiş olsun kımyasal gebelık nasıl oluyor anlamadım inşallah hayırlısı ile bebegimizi kucagımıza alır ve burada paylaşırız tatlım:)
iyiyim canım hoşbuldum ..beklemedeyim..
valla işte bat günü psikolojisindeyim:):) sürekli lavaboda geldi mi gelmedi mi. ne zaman gelecek:):) ah ah inşallah hepimiz tez zamanda hamile oluruzzzzzzz
17 kasım canım:)
Selam canım, valla tesadüfen anladım gebe olduğumu, şöyle ki...
Regl tarihine 5 gün kala kan testi yaptırdım. 51 çıktı
hamileymişim, sevindim... doktoruma mail attım, o sonucu beğenmedi.
2 gün sonra tekrar yaotır dedi. 2 gün sonra sonuç 18 çıktı ve bu kimyasal gebelik dedi.bebeğini kaybedeceksin, 3-5 gün sonra regl olacaksın dedi.
Gerçekten de 5 gün sonra ( bat a göre 3 gün regl tarihim gecikerek) regl oldum.
Çoğu kadın bu kimyasal gebeliği hissetmezmiş bile. Adet tarihim gecikti dermiş.
İnşallah bu ay olur
bende haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım canım çok geçmiş olsun kimyasal gebelikte değerin kaçtı canım beta hcg den mi anladın bende benzer bir olay yaşadım ama doktor gebelik demiyoruz dedi
merhaba kızlarr.ben bu ay ne ovulasyon dönemime baktım ne de kafama takıyorum.rabbim ol dedikten sonra olur inşallah.şu an ilaç falan da kullanmıyorum.perşembe duphastona başlayacağım ama gün falan takip etmeyeceğim.kendimi alışverişe verdim :)) saçıma başıma sardım.:)) düşünmemeye çalışıyorum.önceki aylarda sırf hamile kalmak için çalışmalarımız oldu.o da stres yapıyo insana.o yüzden bu ay biraz olayı akışına bıraktım.ohh be dünya varmış:))
İnşallah canım, hepimiz alalım kucaklarımıza.aaa çok enteresan gerçekten inşallah bu ay gerçegını olursun tatlım:)
yaaa kızlar dün temizlendim dedim hala kahverengi lekelenmeler geliyo..
8. gün bugün çüşş dedim yaaa
bu ay bi gariplik var anlamadım gitti...
sanırım hayıt suyu böyle yaptı...
hayırlısı....
eşimde diyo bu ay olacak...
bende dedim kii bence olmayacak...
tartışma konusu bu sanırım....
bu arada herkese meyabaaa
arkadaşlar aslında bana çok anlamlı gelmedi ama yinede sizlerle paylaşmak istedim. benim ilk kez geçen ay 7 günlük bir gecikmem olmuştu ve bu daha önce hiç olmadı benim hep günü gününe olur. arkadaşımda dediki sen bu ay yada gelecek ay hamile kalacaksın artık dedi rahim kendini hamilelile hazırladığı için gecikmeler olabilirmiş. biraz saçma ama ne yapalım denize düşen yılana sarılır her hurafeye inanmaya başladık
amin canim bu arada ben ates olcme yontemini bu ay denemek istiyorum kismet olursa peki bilgisi olan varmi bugun adetimin 2ci gunu hangi gun ne vakit olcmem gerekiyor tskler simdiden kizlar iykki varsiniz
en guzelını yapmıssın bu ay olmazsa gelecek ay bende oyle olucam gercı buayda hanı esımle hadı kacırmaylım dıye olmadı bırsey ıstedık ve oldu ama hersey kısmet. ben gunum yaklasınca kafayı yıyorum sakınlesmek ıcın ıs cıkısı alısverıse gıdıp kendıme yenı canta alıcam :)
canım adet zamanı da ölçebilirsin..ben hiç kesmeye çalışıyorum..
hergün sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan aynı saatte ölçeceksin
gerçektende bekleme sürecini zevkli kılıyor...birde fertility firiend die bir site var oraya üye olup tablonu oluşturabilirsin..
Oflu cum, selam.
Beni de listeye ekler misin, 13 kasım- bat