- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
bu arada sabah ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı...
maşallah ateşinn yüksekk taze anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada sabah ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı...
canım doktora gidecem diyordun noldu neler dedi
tatlım merhaba gittim ben doktora da alttan muayene etti hiç bişe yok dedi herşey sağlammış :) bi sorun çıkmadı yani kan testi yaptı işte öle
biraz önce yine gittim laboya pet temiz tuvaletimi yaparken yine aktı
Galiba yedim kırmızı kartı tamda emin değilimde akşama kadar bekliyim bakalım ..... Ne olacak
ama ben bebiş bekliyordum bu nerden çıktı ya offfffffffff
aaa kızlar oflu testi yarınamı bıraktıı tüh bende çok merak ediyodum sonucu yaaa
yeni buldum yazdığını canım hiç bi sorun olmamasına sevindimmmm
oflu jour nslsınız gittinizmi kan testine bak sırf sizin için bakıyorum ona göre:)
sağol tatlım bnm bu arada dün söledim bidaha sölim eğer döllenme olalı 10 gün olmadıysa kan testinde çıkmıyomuş hemen üzülmeyin yani doktor söledi dün kızlar
evet canım kan tahlilinde çıkması için ilişkiden sonra 10 gün geçmesi gerekiyormuş. Bir de bir yerde yazı okudum illaki yumurtlama günü hamile kalınır diğer günler olmaz diye bir şey yokmuş sadece yumurtlama gününde daha çok şans oluyormuş diğer günler biraz daha düşükmüş. Kızlar illaki yumurtlama gününü beklemeyin bebiş sahibi olmak için Adetin bittiği gün bile hamile kalan bir kaç kişi duydum.
evet yarın sabahı bekleyeceğim yazmış ay silik çizgi çıkmış hala yarın sabahı bekleyeceğim diyor yaaa biz ölüyoruz meraktan o nasıl sabrediyor.:26::26:
ayyy cnm yaa hayal kırıklığı olmasın diye bekliyodur iyice belli olsun die ne yapsın rabbim inş yüzüne güler bu ay
evet canım kan tahlilinde çıkması için ilişkiden sonra 10 gün geçmesi gerekiyormuş. Bir de bir yerde yazı okudum illaki yumurtlama günü hamile kalınır diğer günler olmaz diye bir şey yokmuş sadece yumurtlama gününde daha çok şans oluyormuş diğer günler biraz daha düşükmüş. Kızlar illaki yumurtlama gününü beklemeyin bebiş sahibi olmak için Adetin bittiği gün bile hamile kalan bir kaç kişi duydum.
sana çok katılıyorum. eskiden annelerimiz yumurtlama günlerini mi biliyormuş. eğer uzun bir problem yoksa, ve uzun yıllar yada aylarca hamile kalamıyorsanız yumurtlama gününde full çalışmalısınız
zaten koyu çıktımı halvet yapmazsan hiçbi anlamı yok, bende almak istiyorum aralıkta sen nerden almıştın markası ne canım
bende şimdi ateşimi ölçtüm 37,70 çıktı..
kızlar ya marka söylemek yasak değilse eğer iyi bir gebelik testi yazabilir misiniz bana ???