- 17 Ocak 2011
- 2.072
- 14
selam canım.....
ahh ahh dünyalar bizim olacak:18:
oflu canım biz bu işi başarıcaz allahın izniyle :)azmin elinden kim kurtulmuş rabbim ol deyince dünyalar bizim olacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım.....
ahh ahh dünyalar bizim olacak:18:
oflu canım biz bu işi başarıcaz allahın izniyle :)azmin elinden kim kurtulmuş rabbim ol deyince dünyalar bizim olacak :)
yaw yediklerin dokundu belkide yine niye umutsuzluğa kapılıyosun anlamıyorum yahu...
sakin ol ve sadece bekle kuşum...
moral bozmak yok
İNŞALLAH...
çok bekletmeden gelirler inşallahh
benim smileylerim hayla olmuyo işte.. kusura bakmayın şununda derdine bakın diyenler olabilir aranızda ama napiim takıntılıyım.. olmuyolar işte olmuyolaaaaaaaaarrrr
kaç aydır deniyordunuz bebişi kızlar ???
gel beni döv bebegim akıllanam ay valla yani kendimi dinliyorum bigün belirti var diyorum diger gün yine aynı benim ama busefer moralim bozuluyor belirti yok diyorum.. hayırlısıyla olacaksam olayım beklemek kötü.. bak son 5 gün ben çok gerliyorum onu farkttim 5 gün öncesine kdr gayet iyidim ama şimdii of of oflu:)
Benimde bu ay 3 :) Ama iLkinden hiç bişey anLamamıştım evLendiğim iLk ay oLduğundan doLayı
Evet rüyanın hemen ertesi internetten rüya yorumlarına bakıyoruz herşeyi evlata yorumluyoruz:)
Tatlım evlenince de diosun ki biraz evliliği yaşayyım, acaba doğru insan mı derken zaman geçio
evet canım işte öylemi böylemi derken geçiyo. sanki yanlış insan olsa ne olacak? yine katlanan biz oluyoruz. en iyisi doğur çocuğunu olnla ilgilen. yanlış insan olsa ve ayrılsak sanki yenisi daha iyi çıkacak.... bizede hemen çocuk yapmayın birbirinizi tanıyın deyip durdular. yok evlilğin tadını çıkarın yok yaz tatiliniz mahvolur yok tatile çıkamazsınız. bende dinledim aptal gibi. yahu yaşım olmuş 29. doğur çocuğunu onla çık. böyle konuşanlara kulagınız tıkayın. yarın çocugum olursa inşallah, çocugum evlilik çağına geldiinde ben 55 60 yaşında olacagım. o yüzden kimseyi dinlemeyin erkeknden alın bebişlernizi elinize :)
benim bat 16 ydı yani dün hala regl olmadım testte yaptım dünde bugünde yok bişey belki erkendir zaten pazartesiye kadar regl olmazsam gideceğim hastaneye. ama geçen ay 3 gün sarktı bu ayda belki öyle olacak artık yarına bakıyorum yarın 3. gün olacak kızlar
benimde ilk gebeliğimde ilk denemede olmuştu ama hemende gitti ama busefer olmadı bende diyorum geç olsun iyi olsun kucağıma almak nasip olsun
bu ay 4.ayım
Aynen ya gayet sakinim sakinim son 2 gün delircek gibi oluyorum kendimi nasıl oyalayıp sakinleştireceğimi bilemiyorum.Siz ne yapıyosunuz oyalanmak, kafa dağıtmak için?
Aynen ya gayet sakinim sakinim son 2 gün delircek gibi oluyorum kendimi nasıl oyalayıp sakinleştireceğimi bilemiyorum.Siz ne yapıyosunuz oyalanmak, kafa dağıtmak için?
benimde ilk gebeliğimde ilk denemede olmuştu ama hemende gitti ama busefer olmadı bende diyorum geç olsun iyi olsun kucağıma almak nasip olsun
inşallah daha fazla beklemeden hamiş olursun caanımmm
Hadi hayırLısı, inşaALLAH oLmazsın ve güzeL haberini aLırız burdan canım
Çok hakLısın canım, ama sen yine kısa sürede o güzeL haberi aLırsın gibime geLiyor.. İnşaALLAH yanıLmıyorumdur