- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
ayyy k.bakma canım görmemişim... şimdi gördüm
çok heycanlıyım bu ay nedense yahu
şu 1 hafta geçmez şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy k.bakma canım görmemişim... şimdi gördüm
canım bişey sorucam ilk testini nezaman yaptırdın
yani ilk testini yaptırdığında adetine toplam kaç gün vardı.... şu açıdan soruyorum benimde adetime 8-9 gün var yaptırsam mıki die düşünüyorum
ee canım bizimlede paylaşırmısın belirtin varmıydı yada doğal yoldan mı ne biliyim...nasıl oldu diye sorasım var ama
yani mucize gibi geliyo bana hamiş kalanlar nasıl başarıyorsunuz yaaaaa
canım benim bu son bir haftadır kasıklarımda batma hissi oluştu bacaklarım sanki hamlamışım gibi ağrıdı önce üşüttüm sandım. diş tedavim için antibiyotik kullanmam gerekiyordu her ihtimale karşı yaptırayım dedim... uzun zaman bekledim bu sonuç için ama halaa inanamıyorum:)
amin canım amin allah bu duyguyu hepimize yaşatsın
çok heycanlıyım bu ay nedense yahu
şu 1 hafta geçmez şimdi
teşekkürler canım ben hamıleyım zaten :) keseyı gordum dun 2 hafta sonrada kalp atıslarını duyacayım darısı senın basına ınsallah hadii gel bakalaım arada 2012 temmuz anneleri topıcıgıne
hayırlı olsun canımm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn :) Temmuz anneleri topiciğine gelmez miyimmmm :))
Off kızlar yaa
şu iki günü bir geçirsem kırmızısız:18::18:içime çöktü korkusu yemin ederim.[/QUOT
içinii ferah tutt bu kadar sıkıntı yapma diicem ama insanın elinde olmadığını en iyi ben bilirimm :) sen yine de en az stresle atlatırsın inşallah şu 2 günü
kan testini en erken ne zaman yaptırmak lazım? reglimin gecikmesini beklemek istiyorum ama dayanamıyorum
canım aynı şey benim başımada gelmişti idrar yollarımı üşütmüşüm,istersen bi doktora görün ya da biraz daha bekle devam ederse gidersin.
sekerci cok sagol canım cevapladıgın için korktum ne biliyim devam ederse gidicem zaten bu arada sen de hamilesin galiba coook tebrik ederim hayırlı olsun