kızlar ya bu bebiş neler yaptırıyo insana
bide sütle yapılan varmış:44: töbe töbe nimetle çarpılırız falan boşver
süt ve kbrtma tozunu ılk dfa duyuyrmm kızlr :) kabrtma tozu hersyı kabrtr bncede sutu blmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bu bebiş neler yaptırıyo insana
bide sütle yapılan varmış:44: töbe töbe nimetle çarpılırız falan boşver
gördgn gıbı canmm banada mınıkgeln syledıı ayseglcmm denedm ondada köprmems maalesf :/ kocmda da köprmedıı deneyn bır ıstysanz bnde yarn bı test yapym bklm dgru ckıckmıı :/
Domestosla olur mu:)))
canmm benmm bendeee denedmm smdııı köprdüüü cokk mutluu oldmmm umrm dogrudrrr coook sagol <3 :))) sennde hcmı bsy olmamstı hıc mı koprmemstı canmm bi degsm olmdmı ? sen nkdr döktn acaba az ve ya cok mu döktmm :/ yrn testede pozitif ckrsaa szlere haber verıcemm :) bnde ınanıcm buna yanıı pozitf ckrsaa :)))
Domestosla olur mu:)))
arkadaşlar merhaba çook üzgünüm cmt dra gittim b hcg 47 çıktı çok düşük dedi dr pzt tekrar edelim dedi ama ben dayanamayıp bugün verdimmm gidip sonucum 38 biraz öncede lekelenmelerimm başladıı malesef bebeğimi kaybediyorummm resmen ruhum sıkışıyor çook mutsuzum tariff etmeye kelimeler yetmezzz
hanmlarr ben yatyrrmm :) uyuyablrsemm tabıı :) yarn ıcın coook heycnlymm :)
dua ednn bana :))) guzel haberlr vermk dılegylee :))
kızlar bügün karın ağrısıyla doktora gittim.Sizlere daha önce demiştim 2 aylık hamile olmamdan şüpheleniyordum.Ultrasyonla baktı sol yumurtalıgımda kist var dedi.Hamileliğime bir engel olur mu ? hamile olsaydım ultrasyonda görebilirmiydi doktor ? 2 aylıkken ?
kızlar bügün karın ağrısıyla doktora gittim.Sizlere daha önce demiştim 2 aylık hamile olmamdan şüpheleniyordum.Ultrasyonla baktı sol yumurtalıgımda kist var dedi.Hamileliğime bir engel olur mu ? hamile olsaydım ultrasyonda görebilirmiydi doktor ? 2 aylıkken ?
cnm 2 aylık demek bebeğin oluşmuş olması gerek tabiki görürdü
bende doktora soramadım.o zaman hamile değilim.acaba test yapsam mı tekrar?
regli olmadıysan yap tabi
günaydın herkese arkadaşlar bende heyecanla bekliyorum regliyi bat 19 ama belirti falan kalmadı geçen hafta vardı hiç bişe yok bugun bakalım nasipse kısmetse:44: