Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel cevap verdin de o yüzden güldüm ((=
SeLamLar KK'nın en tatLı anne aday adayLarıı
Geceniz hayırLı oLsun, yeni hamişLerimiz varmı? İnşaALLAH bana güzeL haberLer verirsiniz :81:
2 tane daha varmış sanırım
ama listede yoktu adları :)
hoşgeldin canım...
sen ne yaptın iyimisin
kızlar herkese iyi geceler yaırn iş oldugundan zorunlu yatıyorum herkese bol bebişli ggünler:) inş şuanda buraya yazan herkesin göbüşündee minnacık bi bebek vardır:)
selam kizlar nasilsiniz size birsey sorcam 2 gundur cok feci kasiklarim agriyor gerci calismalar devam bu arada yeni hamislere hayrili ugurlu olsun bu arada bat 29 kasim cok daha
Valla herşey olabilir ama daha çok erken gibi geldi bana kasık ağrısı için.
Belki döllenme olduğundan ağrıyor olabilir mi acaba??????
Umut dünyası işte umarım öyledir:)
cnm ben gecen ay onu denedim.. benim tortular berdagın tam orda kısmında yüzer haldeydi ve hamile deildim uzaktna bakınca bulut gibi görünmesi lazımdı ve öyleydi.
sonra idrara çamaşır suyu koyma olayınıda denedim normalde hamileysen çamaşır suyu döktügünde köpürmesi lazımmış benimki köpürmemişti.. yani hamile deildim dogruydu.. adet günüm gelsin onu deniycem çamaşır suyunu:)
tskler canim umutlanmak da istemiyrumo ins dedigin gibidir herseyin hayirlisi allah herkeze naips etsn i
Amin inşallah.
Moralini yüksek tut. Elbet bir gün hepimiz anne olabileceğiz Allah'ın izniyle...
canmm benmm bendeee denedmm smdııı köprdüüü cokk mutluu oldmmm umrm dogrudrrr coook sagol <3 :))) sennde hcmı bsy olmamstı hıc mı koprmemstı canmm bi degsm olmdmı ? sen nkdr döktn acaba az ve ya cok mu döktmm :/ yrn testede pozitif ckrsaa szlere haber verıcemm :) bnde ınanıcm buna yanıı pozitf ckrsaa :)))
Şimdi kocişe söyledim böyle böyleymiş diye dalga geçti yaa:)
Yapacaktım bende ama şimdi yapamam:)
kabatma tozunu duymustum ama camasir suyunu ilk defa duuyyorum ne zaman yapiliyor miktari bilgi verin kizlar merakett im
cnm ben gecen ay onu denedim.. benim tortular berdagın tam orda kısmında yüzer haldeydi ve hamile deildim uzaktna bakınca bulut gibi görünmesi lazımdı ve öyleydi.
sonra idrara çamaşır suyu koyma olayınıda denedim normalde hamileysen çamaşır suyu döktügünde köpürmesi lazımmış benimki köpürmemişti.. yani hamile deildim dogruydu.. adet günüm gelsin onu deniycem çamaşır suyunu:)