Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melankolia bahsettiğin tam olarak ne anlayamadım yeniyim burda ama umarım büyük bi sorun değildir
evet canım haklısın.. hayırlısı hakkımızda. sen nasılsın bu arada pınar ben. sen sanırım hamişsin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. isteyen herkese de bebiş versin insallahha.s.:Saruboceq:
bende sher pınarcım memenun olduminşallah canım valla şimdilik kanamam yada lekelenmem olmadı ama genede doktoruma göre kanama başlamış gebelik kesesinin biraz yanında progestan verdi günde 4 tane kullanıyorum haftaya çarşamba kontrole gidicem bakalım bebiş ve benim hakkımda hayırlısı neyse o olucak inşallah:Saruboceq:
hem haftaya kalp atışlarınıda duyucaz kısmetse:Saruboceq:
ben de memnun oldum. canım benim ablamın da öyle oldu kanaması hatta kesede de kan doluydu ama 1 hafta istirahatle normale döndü. canını hiç sıkma bol bol dinlen.allahım insallah bebeğini sana bağışlayacaka.s.
pınar yersin oklavayı şimdi haaa umutsuzluk yokklava:
klava:
klava:
klava:
klava: merve gelmedi canım hiç bugün
hoşgeldin aramıza canım umarım ugurlu gelir liste. benim pcom vardı, ondan kurtuldum yumurta tembelliğim var gonaphene başladık. normalde adetin 11ci ya da 13 günleri çağırıyor drlar benim gibi tdavi olanları ama benim dr dün 8 günüydü çağırdı bugün tekrar gittim ve yarın da gel dedi boyutları henüz 18mmyi bulmadı yumurtaların. ben de dra kızıyorum hergün üst üste ne çağırıosun die söyleniyorum.. bu ay da umudum yok benim .ooofff offf
Canım benimde yumurtalıklarım az çalışıyor. bende glukopage kullanıyorum.bu ayda 15 gün geciktim.dedim heralde bebişim geliyor.doktorum tatildeydi onu aradım.kan testi istedi.dün yaptırdım ama nafile sabah regl oldum.:çok üzgünüm:
Canım benimde yumurtalıklarım az çalışıyor. bende glukopage kullanıyorum.bu ayda 15 gün geciktim.dedim heralde bebişim geliyor.doktorum tatildeydi onu aradım.kan testi istedi.dün yaptırdım ama nafile sabah regl oldum.:çok üzgünüm:
hoşgeldin aramıza canım umarım ugurlu gelir liste. benim pcom vardı, ondan kurtuldum yumurta tembelliğim var gonaphene başladık. normalde adetin 11ci ya da 13 günleri çağırıyor drlar benim gibi tdavi olanları ama benim dr dün 8 günüydü çağırdı bugün tekrar gittim ve yarın da gel dedi boyutları henüz 18mmyi bulmadı yumurtaların. ben de dra kızıyorum hergün üst üste ne çağırıosun die söyleniyorum.. bu ay da umudum yok benim .ooofff offf
slm kızlar moralim çok bozuk.3 gündür dr a gidiyorum yumoşlar için, dün biri 16mm diğeri 13 mm idi bugün sadece birer mm büyümüşler dr yarın yine çağırdı offf. sanırım bu aydan bişi beklemeyeyim ben.bi de kadıköyden taa gebzeye gitmek eziyetne olur dua edin kızlar