Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turkiyeye gelince gitmeyi dusunuyorum bu yil gelemedik belki seneye gelirsek nasip,ama artik cok zorlasti maddi durumlar hic iyi deyil avrupa ulkesinde,hollandadayim,inanirmisin biktirdilar buranin doktorlari dilini anlaman dogru durust,2 sene bana bosu bosuna clomen hapini kullandirdilar bi hap veriyorlar 3 ay sonra randevuya cagiriyorlar o ay regel olmadinmi test yaptiriyorlar evde negatif ciktimi bir hap veriyorlar adetini getirmek icin onu iciyon regel olup tekrar basla hapa diyorlar niye gelmiyor diye hic arastirmiyorlar.
hamiş arkadaşlar bişey soracam kese kaçıncı haftada görülür doktora gittim bugün kese görünmüyor dedi korktum
canım korkma adetin bir hafta geçince kese görünüyor sanırım 1 hafta sonra görünür
canım benım regl gelemsede ilaçkullanma borak nezman sökerse ozman gelsın yahu.benım amcamın gelınıne de regl sı gelemdı diye ilaç verdı doktoru kullandı yıne yok sonra benım israrımla bıda test yaptı sımdi 3bucuk aylık hamiş canım oluruna bırak sende