- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese mrblar bu foruma yeni üye oldum umudum geçen ay adetim gelmediği zaman başlamıştı belirtilerde vardı ama bugün sona erdi kan testinde negatif çıktı evde yapılan idrar testinde pozitif çıkmıştı aslında umudumu yükseltende bu olmuştu bugün negatif çıkınca şok oldum ve kendime hala daha gelemedim 1 senelik evliyim ama umudum kalmadı sanırım kendimi bu kadr güçsüz hissediyorum işte umudumu kaybettim artık.....senağlama
Bayanlar bende 21 ekimde adet olmam gerekirken hafif bir lekelenmeyle adet dönemini kapattım aynı gün içinde.Akşam idrar testi aldım test pozitifti.22 sinde de kan testi yaptırdım pozitif.Yarında doktora gidiyorum inşallah bebeğim görünür.Gerçi çok erken daha ama hayırlısı olsun.Rabbim isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah
kan da değerin kaç çıktı canım bu arada aynı zamanda hamile kalmışız cok sevindim adına bebişinin görünmesi için bhcg 1000 in üzerinde olmalı biliosundur belki bende haftaya gitcem inşallah rabbim tüm isteyenlere verir hayırlı ve sağlıklı evlatlar:)
kızlar kimse yok mu çok karışığım benim adet tarihim yarın yengem zorla test yaptırdı iki çizgide belirgi çıktı ama ben ya yanıldıysa diye korkuyorum lütfen yardım edin
iyi geceler canım. inşallah hamilesindir ya. ben de dün hastalanacaktım ama hala olmadım. herhangi bi belirti var mı sende
süper nurcum ya ama bence de kan testi yaptır yarın sabah hemen ben de dayanamıycam daha fazla eğer sabah hala hastalanmamış olursam test yapmayı düşünüyorum. benim de karnım ağrıyo adet olacakmışım gibi göğüslerim de acıyo, ama arada sancılarım biraz daha değişik adet sancısından sanki böyle içim yanıyo gibi bi de sancı giriyo ve bacağıma vuruyo batmalar falan bi garip hiç olmamıştı daha önce herşeyin hayırlısı inşallah canım ya