Kızlar herkese merhaba epeydir yoktum..bakıyorum şimdi de kimseler yok..ama ben müjdemi veriyorum..hamileyimmmm:)))
Allah isteyen herkese versin...duaların kabul olması Dilek'iyle sevgiler...
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar herkese merhaba epeydir yoktum..bakıyorum şimdi de kimseler yok..ama ben müjdemi veriyorum..hamileyimmmm:)))
Allah isteyen herkese versin...duaların kabul olması Dilek'iyle sevgiler...
hakkaten bu ay çok fazla hamile haberi aldık ne kadar güsel her ay böyle olur işallah herkes hamile olsun:CüvCüv::CüvCüv: Ben bu ay hiç bi takip yapmıcam ne yumurtlama günü takibi ne başka bişi benneyaptımki
önümüzdeki ay hamile kalırsam süper olur kasımda eşimin doğum günü çok güsel bi hediye olur ay yazarken bile duygulandım
ay nur o zaman ikimizde kasımda hamile kalalım eşlerimize hediyelerimizi verelim:Saruboceq::Saruboceq:
önümüzdeki ay hamile kalırsam süper olur kasımda eşimin doğum günü çok güsel bi hediye olur ay yazarken bile duygulandım
Benim eşimin ocak ama ben de bu ay müjdeyi almak istiyorum kızlar.of ya ütü yapıyorum çok sıkıldım.yarın işbası ve eşimi yolcu edeceğim görevine...
Benim eşimin ocak ama ben de bu ay müjdeyi almak istiyorum kızlar.of ya ütü yapıyorum çok sıkıldım.yarın işbası ve eşimi yolcu edeceğim görevine...
dokuz günlük tatilden sonra yarın iş başı yapmanın stresi tuttu beni:1shok: