Aaaaaaaa göreve başlama aynı 80 limisin sen de, evlilik zamanlarımız da aynı 2007 ağustos benim de...Eşim benden 2 saat uzakta bir ilçenin köyünde öğretmen ,tayinimiz çıkmadı hala...il içi tayine kaldık mayısı bekleyeceğiz.hayırlısı...Ev aldık borcumuz çok diye 1 yıl düşünmedik bebek,zaten eşim de sadece haftasonu geliyordu,bu yıl dursun dedik.geçen ay bıraktık henüz korunmayı.onda da sadece yumurtlama günlerini takip ettik.tabi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum.tahmini.3-4 deneme o kadar.adetim gecikince umutlandım.hiç gecikmeyen adetim 4 gün gecikti tam test yapayım derken regl oldum.gerçi ilk ay %20 şans varmış.geçen yıl yeni evli iken adetim ağrılı olduğu için jinekolog tüm tetkiklerimi yaptı.tahlillerim normal.detin 3.4 .günü yapılan testler temiz çıktı.rahim filmim de temiz.ağrının sebebini öğrenmek için çekildim.eşim herhangibir tetkik yaptırmadı.bilmiyoruz artık.6 ay bekleyeyim sonra eşime de tetkik yaptırırız.işallah gerek kalmadan hemen hamile kalırız.işte böyle.alternatif tıbba ve bitkilerle tedaviye taktım bu aralar.yaralı ne kadar ot varsa kullanıyorum.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...