- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
geçmiş olsun canım cabucak iyileşirsin inşallah annelik cok güzel bi duyguda canım arada çıkan problemler can sıkıyo biraz işte
Günaydın tatlım,nasılsın bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım cabucak iyileşirsin inşallah annelik cok güzel bi duyguda canım arada çıkan problemler can sıkıyo biraz işte
Günaydın tatlım,nasılsın bakalım?
iyiyim fatoşum sen nasılsın var mı bi sorun sana bişey sorsam benim akıntım oluyo ve adrarımın rengi koyu ve mide bulantım öğlene kadar sürüyo bazen geçiyo bile sendede varmı
iyiyim fatoşum sen nasılsın var mı bi sorun sana bişey sorsam benim akıntım oluyo ve adrarımın rengi koyu ve mide bulantım öğlene kadar sürüyo bazen geçiyo bile sendede varmı
Akıntı olayı evet canım açık kahverengi oluyor.Salı günü gidicem doktoruma bakalım ne diyecek.Bulantı ara ara geliyor ama çok şükür kötü değilim
valla bende ne gelen var ne giden ağrımda yok bu gün şükür ssabah sağ kasığıma çok fena sancı girdi bi okadar yanlız sabahtan öğle olmak bilmiyo çok bulantım oluyo bu gün yolda önümde yürüyen kızın parfümünden içim bi kalktı kusucaktım mkızın üstüne zor girdim dükkana bide gögüslerim çok acıyo arkadaş[/
selam kızlar ne zamandır yoktum istanbula geldim ameliyat için gözümden ameliyat oldum...sehercim nasıl gidiyo annelik varmı bi sorun
anne adayı oldun ya bırak olsun o problemler....:)keske bendede olsada razıyım bulantılara kusmalara....:sm_cool:
Kizlar simdi dr geldim bebisim tam 5+4 gununde kalp atiini bile diuydum 6 haftayi beklemenize gerek yok 5 haftada altan bakildimi sesini duyamiyosun ama kalbin atisini gore biliyosun
günaydınnnnnnnn
birbirimize her fırsatta dua ediyoruz, ama ramazanda her orucumuzu açarken "allahım bana ve dualarında beni anan tüm arkadaşlarıma tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar ver" diye dua etsek ne güzel olur.
Bunu alışkanlık haline getirip bir ay boyu yapsak birimizin olmasa belki bir diğerimizin duası kabul olur....
Var mısınız??