Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizem benim bildigim kadariyla negatif sonuc kolay deyismez vala benim negatifi ben 2 gun sonra baktim hala negatifti nazi cihazlar gec algiliyo kesin hamilesin gizem hadi baska tesal yada kan taliline cabuk hadi ay olecem meraktan :teytey::teytey::teytey::teytey:
Seher ya gebelik testinde ki kan talilinde gebeligin kacinci haftasi oldu anlasiliyo dimi
canim şimdi bir test daha yapicam.öğlen tatili şimdi sağlik ocaklarinda .öğlen tatilinden sonra giderim eğer bu testte silik çikarsa.
canim şimdi bir test daha yapicam.öğlen tatili şimdi sağlik ocaklarinda .öğlen tatilinden sonra giderim eğer bu testte silik çikarsa.
ben butun mesajları aramadım ama gonaphen tedavısıyle hamıs kalan olmus sanırım.bende dort ay kullandım ama ıse yaramadı.bakalım ramazandan sonra asılama ınsallah.aslında tup bebek dusunuyordum ama devlet uc asılama yapmadan tupbebek ılac masraflarını karsılamıyor.hemde bı asılamada sansımızı deneyelım dedık.belkı tutar.ne dersınız?
Yap yap testin adi ne
inşallahh gizemcimm hamişsindir dualarımız seninler...
kızlar ben pek yazamıyorum arada okuyp kapatıyorum işyerinde denetlemem var bilginiz olsun
KIZLAR TESTİ YAPTIM BU DEFA SİLİK ÇİZGİ ÇIKMADI.İLK TEST SABAHIN İLK İDRARIYLA YAPILMIŞTI ONDAN MI ÇIKTI ACABA?YOKSA BEN HAYAL Mİ GÖRMEYE BAŞLADIM:a015:
Gideyim mi sağlik ocağina acaba???kaç saatte verirler sonucu???