- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
Fataos sen nerde calisiyosun okmeydanindami dr kim
Ben kasımpaşada dolapderede çalışıyorum alminacım,okmeydanından 2-3 durak önce.Evim de fatihte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fataos sen nerde calisiyosun okmeydanindami dr kim
Beyoglu dolapderede oturuyorum ömerhayyam cd sinde fatoş
Ben evlendikden sonra tasindim pek bilmiyorum guzelim oralari
Ben cok dan basladim hamile kalmayi pilanladikdan 1 ay icinde baslamak lazim temmuzda basladim icmeye
:Zanetmem fayda etmez netede arastir bakayim dr izin veriyomu vermiyomu ona gore kafana dore icmeeeklava:klava:klava:
Günaydin canlarim hepinize koooocaman günaydin...ne güzel sitemiz düzelmiş bugün.geçmişi okuyamiyoum şu an vaktim yok ama inşallah taze hamişler de bebişler de iyilerdir.seher almina kizlar dün doktora gittiniz mi keseyi gördünüz mü?firsat bulunca gelicem.bu arada ben hala adet olmadim test yaptim bugün bir şey çikmadi.beklemedeyim
Günaydin canlarim hepinize koooocaman günaydin...ne güzel sitemiz düzelmiş bugün.geçmişi okuyamiyoum şu an vaktim yok ama inşallah taze hamişler de bebişler de iyilerdir.seher almina kizlar dün doktora gittiniz mi keseyi gördünüz mü?firsat bulunca gelicem.bu arada ben hala adet olmadim test yaptim bugün bir şey çikmadi.beklemedeyim
5 haftada bebegımın kalp atısı kesın duyulurmu