- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
fatoş senin kesen ne zaman gözüktü tam olarak
Canım benim ki 5.haftada gözüktü ama bazılarının daha geç veya erken gözükme olayı olabiliyormuş..yerimsenibenkafana çok takma en geç p.tesi gözükür inşaallah.:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoş senin kesen ne zaman gözüktü tam olarak
bide benim adetimin üstünden dün 5 günüydü bhcg 653 tü sence iyimi
:1hug:a.s. günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr esmacım aslıcım mervecim adını hatırlayamadım tüm güzel bayanlar hepinize günaydınlara.s.
Ben son 2 gun klala hisetmistim ama ins mervecim ben icime doguyo olucak
seher merve fotos gunaydın hamıslerım ben geldım
dun seher kesemı gordu sıteyede ata bılseydık yorum yapardınız kızlar
günaydın alminacım hadi bakalım yarın güzel haberler alcak enaz 4 haftalıksın bak demedi deme:)
ya evet 9 gün kaldı ama hiç bugün bişey hissetmiyorum dün adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı.. sizlere neler olmuştu son 9günde hissetmiş miydiniz?
papatyacık nasılsın varmı bulantı falan anlatsana bizlere ip ucu ver biraz işe gidiyosun dimi? Zor oluyormu hamişlik ve iş.
alminacım sat inin ilk gününü yazarmısın bana kaç haftalık olduğunu hesaplıycam
yok cnm ne yalnış anlıcam aminnnnnnnnnnnnnnnn derim ben bunaakaydirigubbakcemile3Günaydın canım.Hoşgeldin
Canım benim kese gözüküyorsa mervenin dediği çok doğru hatta 5 haftalık bile olabilirkaydirigubbakcemile3
Evet mervecim aynen öyle oluyor göğüslerde ağrı oluyor,inşaalh ağrıların artarda hamiş olduğunu anlarızsüprizzzzzBu iyi bir dilek yanlış anlama sakın:hooray:
17 temmuz gordum en son