- 8 Ağustos 2008
- 7.607
- 1
- 42
Canim saglikli bi gebelik geciririz ins sorunsuz bende yarin gidicem[/QU
amin güzelim ya inşallah allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin ikimizide:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim saglikli bi gebelik geciririz ins sorunsuz bende yarin gidicem[/QU
amin güzelim ya inşallah allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin ikimizide:Saruboceq:
ay süper ya Allah tamamına erdirsin arkadaşlar sağlık versin hepinize .
Evt canim ay ayni zamanda goguruz belki bu senin ilk bebisin dimi
sehercim ve alminacım ikinizide tebrik ediyorummm..
ne güzel yaa aynı gün öğrendinizhamile olduğunuzu, Allahım sağlıkla kucağınıza lamyı nasip etsinn..
ikinizide öpüyorum güzel hamişleeerr..
Serdi allah sanada versim guzelim senin gunun nezaman
gülşenim topik dağılmış bile baksana ikidir yazıyoruz tık yok zannedersinki havaya konuşuyoruz amannn boşver umudu başkaları aşılasın onlara biz neler neler paylaştık oysa şimdi ise herkez kendi dalgasına bakıyor ne eski tat var ne de tuz biz hergün birbirimizi sorardık takip ederdik dertleşirdik ikince evimizdi bu topik sonra site gitti birkaç gün giremedik geldikki eski topikin yerinde yeller esiyor ne hoşgeldin ne nasılsın yahuuu azramı anlattım dün umutsuzlara örnek olsun diye benim herşeye rağmen umudum var sizinde olsun diyeee daha ne yapam demekki beklentiler değişmiş yada insanlar benden bu kadar seni bilmem ama bence bu topik çoktan dağılmışşşşşşş
Sen ban ilk oldugun gunun tarihini yaz