- 8 Ağustos 2008
- 7.607
- 1
- 42
Reğl oldugu gün yumurtluyorsa nasil bebraber olupta bebek oluyor ben anlayamadim
valla bilmiyorum ben siteleri gezerken okudum doktor bile böyle bişeyin olabileceğini söylüyo:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reğl oldugu gün yumurtluyorsa nasil bebraber olupta bebek oluyor ben anlayamadim
Benim bu ay 6 ayim şimdiye kadar denedim ama olmadi ama artik doktora gidicem bakalim sorun neymiş hemşiresini aradim adetinin 3 günü gel dediler sanirim tahliller uygulayacaklar
Inanin çok korkuyorum umarim olmamasi için çok önemli bir neden yoktur
cancercim benimde ikici ayımdı bu ay yarın regl olmam umarım :Saruboceq: doktorun demesine göre ilk altı ay içinde herhangi bir problem yoksa bebiş olma ihtimali % 80 miş canım artık araştırmaktan bıktım valla bi olsada rahatlasamkaydirigubbakcemile3
inşlallah olur cancercim allah gönlüne göre versin
benim daha 2 ayımdı bu ayda olmassa bidahaki ay için ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum
bide benim annem üzerine görme olyı yaşıyormuş iki hamilelğindede ben 2,5 aylıkken kardeşim 5 aylıkken regli bitmiş bizim korkumuzda o zaten kan testindede idaradada gözükmüyormuş yengem ebedir benim onun arkadaşındada 4 aylık ham,le olana kadar testleri pozitifi göstermemiş bide bunların sıkıntısını düşünüyorum ya benimde öle oursa diye
ovulasyon testi ne acaba ??:1shok:
ovulasyon testi ne acaba ??:1shok:
Acaba annen ozaman bebegin olmadiğini düşünüp ilaç falan almişmidir acaba
yumurtlama gününü gösteren testmiş
ilkkez senden duydum testlerde çıkmamasını aa ne değişik :1shok: