Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raziye asiye aslım kızlar özel mesajlarınızı açarmısınız lütfen
hoşgeldin canım aramıza ben raziye daha çok yeni evlisiniz hayatım ama sana bunun nedeniyle ilgili ben bişey diyemem ama bir dr gidip test yaptırıp muayene olabilirsin eşinle beraber canımkaydirigubbakcemile5Merhabe kislar bende katilabilirmiyim araniza
haziranin 7 sinde evlendim bebiş istiyorumm ama 3. Kez adet oldum biri bana neden olmadiğini açiklarmi (((
canım daha çok yenisiniz olur inşallah neden olmasın ki
yumurtlama dönemlerini takip edip o zamanlar birlikte olmayı ihmal etme bence
hoşgeldin canım aramıza ben raziye daha çok yeni evlisiniz hayatım ama sana bunun nedeniyle ilgili ben bişey diyemem ama bir dr gidip test yaptırıp muayene olabilirsin eşinle beraber canımkaydirigubbakcemile5
ben açtığımı zannediyorum ama yoksa :1shok: açamadım mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım aslında erken altı ay bir süre var altı aydan sonra olmaması bir şeyler olabileceği şüphesi uyandırıyor bir de çok fazla stres yapma yani sürekli bebek düşünme sen neden olmuyor diyorsun diye eşinle git dedim onun testide yapılsın derimHOŞBULDUM CANIM EŞİMLE BİRLİKTE DR GİTMEK İÇİN HENÜZ ERKEN DEĞİLMİ -tatlicadiarzu-
ya bende anlamadım dur bir seni arkadaşlarıma ekleyeyimkafamçokkarıştıraziyem bir yerde bir yanlış yapıyorsun galiba sana özel mesaj atamıyorum
Sağolun kizlar yaa valla birazda olsa rahatladim...çok zayifim.onunla bi ilgisi olabilirmi sizce 1,68 boyum 48 kiloyum
Sağolun kizlar yaa valla birazda olsa rahatladim...çok zayifim.onunla bi ilgisi olabilirmi sizce 1,68 boyum 48 kiloyum
merhaba arkadaşım valla bende senin gibi zayıfım bakalım bu ikinci ayımız acaba etkisi var mıdır?
merhaba arkadaşım valla bende senin gibi zayıfım bakalım bu ikinci ayımız acaba etkisi var mıdır?
Hepinize merhaba arkadaşlar arkadaşlar ben yumurtlama günümü bir türlü tesbit edemiyorum galiba internetteki hesaplamalari yapiyorum ama tutturamiyorum galiba siz nasil anliyorsunuz