günaydın kızlar
melekcim inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum daha yolun başındaymışsın bebişim merak etme allah büyük bak ondada bir hayır vardır hayra yor ne olur.Benim yaptığım gibi.
aylint sanada hayırlı haberlerini bekliyoruz valla anlamam doktordan sonra git bir cafeye 2 dk bize sonucu bildir meraktan çatlıyorum burda keşke istanbulda olsam da sizlerle tanışabilsem inanki kardeşlerim gibi oldunuz :1hug:
benim regl yarın kızlarrr ama hiç ağdet olcakmışım gibi gelmiyorrr test yapsam çıkarmııı
kızlar ben dün bi halt yedim
canım günaydınn ve sağola.s.
tamam sonucu bildirmeye çalışıcammyerimseniben
ve ben istanbulda diilimkiiiii:roflol:
:uhm::uhm::uhm:eveeet ne haltııııı???kızlar ben dün bi halt yedim
aylint bugün haber verrrr yaaa çatlarım bennnn hamişsin sen inşallah:teytey::teytey:Günaydın fıstıka.s.
doktora öğleden sonra gidicem canım, sonucu bugün yazamayabilirim ama:1rolleyes:
inşallah çoooook güzel sonuçlar alırımm:dance:
aylint bugün haber verrrr yaaa çatlarım bennnn hamişsin sen inşallah:teytey::teytey:
Şey benim dün çok başım ağrıyordu dadayanamadım artık ağrı kesici içtim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:mymeka: hangisinden?
bişe olmaz inşallah ama
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,,,
AKŞAM DOKTORA GİTTİM.KİST SAPTANDI BENDE OYSA HİÇ OLMAZDI.BEN 10 AYDIR DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIYODUM.BU AY İLK DENEMEMİZDİ AMA ONDADA KİST ÇIKTI.DOKTORUM HORMONLARIN YENİ YENİ KENDİNE GELİYOR ÇOK NORMAL ADET OLDUĞUNDA BU KİST GİDECEK FALAN DEDİ.
SANIRIM HAMİLE DEĞİLİM KAN DEĞERİ 0,278 ÇIKTI ..................ÇOK ÜZGÜNÜMMMsenağlamasenağlama
AYLİN ciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsin
kızlaaar içim sızlaaaaaryerimseniben
kızlaaar içim sızlaaaaaryerimseniben
ya şey ee şey benim migrenim var migren hapı apranaxama gerçekten çok kötüydüm gözlerimi açamıyordum akşam 8e kadar dayanabildim sonra içtim pişmanım ama o baş ağrısını çekseydiniz beni anlardınız tam dayaklıkım biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?