Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu 2 sene içinde kimyasal gebelik yaşadım e dr rahim dinlensin diye 3 ay ara verdirtti 2 yıl önce kızı kaybettiğimde de 6 ay ara verdik onlarla beraber 2 yıl oldu
eşim burda olmadığı için denk gelmiyor olabilir demişti bu yüzden aşılamayı düşünüyorum ya
peki hamiş kalamıyorum diye gittin mi hiç? ne bilim rahim filmi falan çekildi mi?
eşin destekliyo mu hamişlik uğraşını?
eşin çok mu sık çıkıyo yolculuğa?
oooooooooo gülüm normal o zaman..ayın belli tarihleri o tarihleride benim yumurtlama tarihlerime denk geliyor:çok üzgünüm:
üstüne görmüş olmayasın
bilmiyorum kibenneyaptımki
canım bildiğim kadarıyla aşılamayıda yumurtlama günü yapıyorlar yani eşine o günlerde yine ihtiyacın olacak
canım bildiğim kadarıyla aşılamayıda yumurtlama günü yapıyorlar yani eşine o günlerde yine ihtiyacın olacak
kim nazlı?aman ne kadar nazlı kızlarsınızzzzz ayoooool tabi bebeklerde nazlı olur sizin bu nazınıza adı üstünde anasına bak kızını al kenarına bak bezini al diye boşa dememiş büyüklerimizzz
niye spermini alıp saklayamazlar mı?canım bildiğim kadarıyla aşılamayıda yumurtlama günü yapıyorlar yani eşine o günlerde yine ihtiyacın olacak
e tamam işte,zaten yumurtlamandan önce yapmaları lazım aşılamaki yumurtlama olduunda tüplerde bekleyen spermler bulunsun..biliyorum bu sefer yumurtlamam 4 temmuz eşim 4 temmuz gecesi gidecek
kim nazlı?
niye spermini alıp saklayamazlar mı?
bu hafta içinde dr gideceğiz aşılama için orda sanırım ultrasonla bakarken varsada görülür herhalde koçiş istiyor çünkü benim ve oğlanın kızdan sonra çok etkilendiğimizi biliyor en başta oğlum için istiyor çünkü onu kardeşsiz bırakma hakkına sahip değiliz diyoroooooooooo gülüm normal o zaman..
doğru,bence de sen aşılamayı bi denesen iyi olur.. tam yumurtlama gününde..
yaf şunu doğru dürüst sölesene, ben hiç bilmiyodum bu son söledini, aşılama doğru seçim o zaman..
ama önce bi test daha yaptır,emin ol..
kız nasip senin aşılamanıda denizde yapsınlar olmazmıı o zaman bir ilke imza at
o tüp bebek yaf:roflol:yok canım ablam işte pazartesi günü yattı tam yumurtlama döneminde yumurtalarını aldılar eniştemde spermlerini sonra birleştirip yerleştirecekler
sen de kaşınmaya başladınklava:sıkııılllddıııımmmmmmmmm beeeen kız ayşe ne yatmaz faturaymış bunlar gelemedin halaaa
kim nazlı?
niye spermini alıp saklayamazlar mı?
e tamam işte,zaten yumurtlamandan önce yapmaları lazım aşılamaki yumurtlama olduunda tüplerde bekleyen spermler bulunsun..
nasıl yani şimdi benim 3ünde yumurtlama kaç gün önce ilişkiye girmem gerekiyor anlatırmısın