Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar........adet tarihime 3 gün var ama bu sabah pembemsi bir leke geldi......regl başlıyor mu dersiniz
Günaydııııııııııııııııııııınnnn efendim nasılsınız inşallah Keyifler yerinde mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım adet görmemiz kesin yumurtladımızı göstermez, özellikle 21 günden kısa ya da 35 günden uzun siklusta yumurtlama oluşmadıı varsayılır. ya da benim bu ay gibi yumurtlama olsada çatlamayıp kist olabiliyo ve yine de adet oluyosun, mesela benim dün oldu,33 gün sürdü siklus,normalim 29 gün..yaaa kızlar benimde bir sorum var her adet olmamız o ay yumurtlama olduğunumu gösteriyor
yoksa yumurtlamaksakta adet oluyomuyus
yoksa yerleşme lekesi falan mııııı:dance:günaydın kızlar........adet tarihime 3 gün var ama bu sabah pembemsi bir leke geldi......regl başlıyor mu dersiniz
günaydın şekerlerima.s.
burdayım hayatım hadi söyle tarihini bu arada gözün aydın kırmızı kartı görmüşsün:dance:
hoşgeldiiina.s.günaydın şekerlerima.s.
burdayım hayatım hadi söyle tarihini bu arada gözün aydın kırmızı kartı görmüşsün:dance:
Canım benim hiç bi bilgim yok,böle bişe hiç duymadım..ya kızlar bisey sorcam bugün benim adetimin 9cu günü anlamadım adetim bitti ama 2gündr cok az kan geliyor bu ne olabilir ben anlamadım
ilk defa kırmızı kart gören birine seviniyoruz bu arada akşam herksin işi vardı galibajeyyarjeyyar kimsecikler yoktu nette:roflol:
ilk defa kırmızı kart gören birine seviniyoruz bu arada akşam herksin işi vardı galibajeyyarjeyyar kimsecikler yoktu nette:roflol:
valla ya benim de aklıma gelmezdi sevinceğim:roflol:ilk defa kırmızı kart gören birine seviniyoruz bu arada akşam herksin işi vardı galibajeyyarkimsecikler yoktu nette
yetişti genee:roflol:he ya işim vardı nolcak
kız yoksa nasıl teyzoş yapam seniiiiiiiiiiiii
iyi yaptın ohh:dilcikar: haketti yani,nasibimizi üzmek ne demekmiş görsünklava:VALLA BENDE BİRŞEY YOKTU SIRNAŞTI AMA KIRGINIM YA VERMEDİM:roflol::roflol:
BUGÜNDE SÜRÜNSÜN YARINA ALLAH KERİM:roflol:
KIZ ESMA SEN BOŞMU DURDUN
hadi ekle benidesenağlamalistede de adı olup tarihi olmayanlar tarihlerini bildirsinlerrrrrrrklava:
iyi yaptın ohh:dilcikar: haketti yani,nasibimizi üzmek ne demekmiş görsünklava:
hakketti ne yapayım 14 gündür yapamıyor ceza ona:roflol:
hadi ekle benidesenağlama
bu arada size laf yetiştircem diye çalışamıyom yaf