Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç günde bir oluyo 23 günde bir mi 28 günde birmi 30 günde birmi onu yazsana canım
canım nisanın 14de mayısın 14de haziranın 16sında anlıycan ben pek anlamıyorum simdiden cvbın için sagol
günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepimize
günaydınnn niye bugun sessız burasıı nerdeee milllletttttttt
günaydın nazmiyem ama sana da kırgınım yazlız bıraktın beni ctesisenağlamasenağlama
canım ya acıl cıkmam gerektı yazamadan cıktım kusura bakmaaasenağlama:çok üzgünüm:
Güünaayyyyddiiiiinnnnn
KIZ GÜLŞEN CUMARTESİ ONLİNEDIN YAZDIM YAZDIM CEVAP VERMEDİN GECE KÜSÜM SANA YALNIZ BIRAKTIN BENİİİİİİİ klava:
Allah Allah onlara ne ki canım almışım takmışım satışını yasaklasınlar o zaman şimdi onca parayı kim ödeyecek peki bide o saatte ne yalan diyem öyle sıcakki plajda gibi dolaşıyom evde benim evim değil mi zaten kime ne kendimi düşündüm de bir bu belediye hakkattennnnklava:klava:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhakediyo canım ya :1hug:eee ne yaptınız şimdi antenleriiiiii
tamam kızlar ctesi de böyleydi bıktım artık pc başında sizi beklemekten ben gidiyorummmm senağlamasenağlama:a015::a015: