- 12 Mart 2008
- 1.073
- 4
kızlar bugün tam dayaklığım ben valla ağır kaldırdım karnıma bir sancı girdi anlatamam size sizce varmı karrnımda birşy boş değil demiii
Hissediyomusun sence var mı :sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün tam dayaklığım ben valla ağır kaldırdım karnıma bir sancı girdi anlatamam size sizce varmı karrnımda birşy boş değil demiii
teşekkür ederim canıııımmmmm bu akşam özellikle sizlere dua edicem ben normalde dünyalık için dua etmem ama bu akşam edicem inşallah Allahım dualarımızı kabul eder Güsellerim benimmmm iiki varsınız yaaa çok seviom ben sizi çoook:1hug::1hug::1hug:
Hissediyomusun sence var mı :sm_cool::sm_cool:
hiiii Allah korusun o bebicikii var mı neee:dance:kızlar bugün tam dayaklığım ben valla ağır kaldırdım karnıma bir sancı girdi anlatamam size sizce varmı karrnımda birşy boş değil demiii
yok yok, cık, boyatma sen, nolur nolmaz..pazar bir tane var haftaya cuma bitane var var var varkafamçokkarıştı
hiiii Allah korusun o bebicikii var mı neee:dance:
yok yok, cık, boyatma sen, nolur nolmaz..
ameli sen koy bi isim onu süle normalde de ismimi herkes unutur ve uydurur ayrıca delisin kız sen
sağol ablam, yok sıkmadım, hayırlısı, bu ay bebek zaten beklemiyodum,inşallah adetimle gider de temmuz listesinde kalırım..yine bakıyorumda ben yokken kaynatmışsınız ben geldim konuşmayında bak ben sizin bacaklarınızı kırıyomm mu kırmıyommu:roflol:klava:
aylincim geçmiş olsun hayatım sıkma canını umarım biran önce atarsında çalışmalara devam edersin ha bu arada tarihini vermeden gittin
ya aslında bu aydan hiç ümitli değildim ilaç tedavisine ara verdik ama bilmiyorum varmııı acaba kerata şuan bile kalbim GÜM GÜM ama bilemiyorummm:1no2:
canım delilik bulaşıcıdır biliyorsun bana nasipten bulaştı ona esmadan olabilir emin değilimmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ya ben gerçek adını sormuştum aslındaaaa:1hug:
bu arada esma harbi dayaklıksın daha kaç kez diyecem yada yazacam yaaa aksi ispat edilene kadar herkez hamiştir-hatta ilaca rağmen ben bile hele bi çalışmalara başlayam daaa:roflol::roflol:-işte o kadarrrrrrrrrrklava:klava:
var gibi sanki inşallah, sen en iyisi hakkaten bi kanda baktır bakalımyaaa var demiii ayliiinciğimmm var var
nasibim henüz bilmiyorum tarihi,yine kist yüzünden gecikme olabilir, adetim başlasın da vericem ben sana tarihi,ok?yine bakıyorumda ben yokken kaynatmışsınız ben geldim konuşmayında bak ben sizin bacaklarınızı kırıyomm mu kırmıyommu
aylincim geçmiş olsun hayatım sıkma canını umarım biran önce atarsında çalışmalara devam edersin ha bu arada tarihini vermeden gittin
gülüm leylek bi gelsin de ben daha bacadan çıkamadan yaparım seve seveee:dance:esmacım azcık daha sabır ve belli olana kadar boyatmaaaaaaaa
aylinim sen mi yaptın çok güzel olmuş ben de isterim canım şu leylek bi gelsin de
s.ozozel canım yazması çok zor ya adınnnnnnnnAllah hayırlısıyla doğurmayı gerçeğini koymayı-ya anla işte nasip gibi-nasip etsin inşallah
diğer kızlar nerde yaaaaa
canım delilik bulaşıcıdır biliyorsun bana nasipten bulaştı ona esmadan olabilir emin değilimmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ya ben gerçek adını sormuştum aslındaaaa:1hug:
bu arada esma harbi dayaklıksın daha kaç kez diyecem yada yazacam yaaa aksi ispat edilene kadar herkez hamiştir-hatta ilaca rağmen ben bile hele bi çalışmalara başlayam daaa:roflol::roflol:-işte o kadarrrrrrrrrrklava:klava:
hissediosan aklından ne kadar yok die geçiosa ama kalbin umutlardaysa olduğu yönünde ,bence vardır
bebişin Benim acayipti imkan yok die düşünüodum ama ruhen ben diilidm ve vücudumun bişelere adapte olmaya çalıştıını hissetim Bebek geldiinde anladım ben zaten dedirttirio merak etme Öptüm hepinizi apex kescek beni ama gidiom ben (( yarın görüşürüz artık
hissediosan aklından ne kadar yok die geçiosa ama kalbin umutlardaysa olduğu yönünde ,bence vardır
bebişin Benim acayipti imkan yok die düşünüodum ama ruhen ben diilidm ve vücudumun bişelere adapte olmaya çalıştıını hissetim Bebek geldiinde anladım ben zaten dedirttirio merak etme Öptüm hepinizi apex kescek beni ama gidiom ben (( yarın görüşürüz artık
Sibel Şengül gerçek adım hangisini istiosan kullan
ah hayatım bende bu ay okadar umudluydum ki yok var var diye durmadan karnımı seviyordum ama ne yazıkki bugün son noktayı hakem koydu ve bana hadi kızım faul yaptın sana kırmızı kart git tribünden izle maçı dedi:roflol: