Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım,bana da işte adetin başlayınca 5.gün gel dedi, inşallah başlar.. ve gider kist. senin de gitmiştir inşallah ve ayşenin de tabi. o nerde,onunki nasıl olmuş,o da kullanıyo doğum kontrol di mişimdi benimki şöle oldu benim adet gecikti 15 gün ondan gittim orda gözüktü kist..adet söktürücü verdi bide doğumkontrole başla bidahaki adetin bitiminde bana gel kontrol edeyimdedi
kızlar ya yine meraktan içim içimi yiyo ama eşimde test yaptırma diyoooo idrardada çıkmaki şimdi
gülüm sen ver bana son adet tarihini ben sana yazim yapıştıracağın linki,aaaah ah darısı bizlereyerimsenibenevet renkli olandan ama selct copy yapıom kontrolde ilgili yere yapıştırıom çıkmıo
canım bence bekle ascık daha, sen bilirsin ama..ben aslın da 18 de bekliyordum ama 19 yazdırmıştım bugün 31.günüm
hım,bana da işte adetin başlayınca 5.gün gel dedi, inşallah başlar.. ve gider kist. senin de gitmiştir inşallah ve ayşenin de tabi. o nerde,onunki nasıl olmuş,o da kullanıyo doğum kontrol di mi
kaç gün geçtiydi canısım?
inşallah canımm işte bunu yapıştır bakem:yani hesaplarıma göre bebiş 4 haftalık ve 22 Şubatta doğacak bi sorun çıkmazsa inşallahh
gülüm sen ver bana son adet tarihini ben sana yazim yapıştıracağın linki,aaaah ah darısı bizlereyerimseniben
hııı kanda yaptırcan.. canısım sen bilirsin ama ya geç döllenme olduysa ve olmasına rağmen görünmezse henüz,moral bozmicaksan yaptır, biliyosun üzüntü etkiler bebişiniaylinciğim geçmedi ne yazıkki geçse beklemem 5 gün var dahaa ama kanda çıkar ya
yani hesaplarıma göre bebiş 4 haftalık ve 22 Şubatta doğacak bi sorun çıkmazsa inşallahh
18 Mayıstı son reglim :uhm:
hım,bana da işte adetin başlayınca 5.gün gel dedi, inşallah başlar.. ve gider kist. senin de gitmiştir inşallah ve ayşenin de tabi. o nerde,onunki nasıl olmuş,o da kullanıyo doğum kontrol di mi
canım yemek yerken yazamadımmmmm:roflol::roflol:ben 2 ay üst üste gonal-f vuruldum ilk ay yumurta yeterince gelişmedi işte bu ay gelişti çatlattık ama 2 yumurta inatla gelişimini sürdürmüş 33 mm çatlamamış kist oluşturmuşşşşşşşşşklava:klava:ben o yumurtaları varyaaaa
kardeşim iğne vuruluyoz afedersin popomuz yara oldu niye çatlamıyon yaaaaaaaa:roflol::roflol:
hııı kanda yaptırcan.. canısım sen bilirsin ama ya geç döllenme olduysa ve olmasına rağmen görünmezse henüz,moral bozmicaksan yaptır, biliyosun üzüntü etkiler bebişini
arkadaşlar düğünümüz var ve ben saçımı boyatacağım bebişim varsa ona zarar vermek istemem:1no2:
ayyyyy teşekkür ederim canımsın yaaa nası bişe baksana ufacıkk şekilsiz ama çok şeker RABBİM SANADA ve İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN olanlarında sağlıklarını ahlaklarını korusun AMİN
canım buarada ben sana hayırlı olsun dıyemedım allah tamamına erdırsın darısı bızlerın basınaa
bence boyatmaa.. ne zaman düğün?