- 12 Mayıs 2008
- 3.903
- 17
işde geldim burdayım diyorummm arkadaşlar kimsecikler kalmadımı
burdayım kız aaaaaaaaaklava:klava:klava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işde geldim burdayım diyorummm arkadaşlar kimsecikler kalmadımı
canım amin deyim önce,gelsin çabucak bebişlerimiz..canım ilaç verdimi doğum kontrol hapı falan malum ben yutuyorummmmmsenağlamasenağlama
Allah başka dert vermesin bu ay kistin defolup gitsin çifter çifter bebiş gelsin inşallah canımmmmmmmmmm:1hug:
inşallah kurtuluruz canım, dr arada olabiliyo dedi, Allah beterinden korusun. benim galiba mayısta da sağ ymurtalığımda oldu, böle ağrım olmuştu,adetim gecikti ve başlayınca ağrım geçmişti..aylincim canım bende ayşe ve senin gibiyim napalım kullanalım ilaçlarımızı geçsin gitsin kistlerimiz inş. aynen benimkide sol tarafta sancı yapıo umarım geçer
Allah tamamına erdirsin taze görümceea.s. ben de görümceyim ama ablam gibidir sağolsun,ikinci gelin de geliyo inşallah,ben de ona abla olucam inşallah:dance:ahanda bende geldim millet abimide başgöz ettik çok sevinçliyiz:)))
NE güsell,Allah tamamına erdirsin, yeğenin sağlıkla doğsun ailenize benim de yeğenim geliyo 2 haftaya inşallah:dance:benim ağbimin eşide benim arkadaşım ben ayarladım şimdi yiğenim olcak :))) süper bi duygu
mrb.kızlar ben geldimm.nasılsınız :))))
hoşgeldiiin. valla ben de kistliler grubumuza katılıverdim demincek:sm_confused:
sen nasılsın?
saol güzelim iyiyim bende sanada çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir bebiş haberini alırız tabi önce sağlık.bu arada ben hala hasta olmadım.
sağolasın canım ya. amin.
inşallah hasta olmazsın da sen bizi bi teyze yapıverirsin
sen zaten yapıcan fıstıkbende sizi teyze yapacağımmmmmm yaaaaaaaa
sağoll,hakkaten çok güzel yaf, içim kıpır kıpır, inşallah anne olacağımız zaman yere göğe sığmicaz galiba, tabi mecazi olarak diyoruuummm:roflol:aylincim inş. cnm sende yiğeninde sağlıkla kavusursun çok güzel bi duygu ya hala olcam:) sorada anne:))
kaç gün geciktiydi adetin?inşallah bugün test almayı düşünüyorum ama tek çizgi çıkınca üzüldüğüm için biraz korkuyorum.ama olsun denicem
heeee di miiiii:dance: amin canım ya, darısı başımıza olsunn..aylint geçmiş olsun ablamda da vardı hamiş o şimdi ağustosta doğumu var kist büyük diilse bi problem olmuyo soldan olmazsa sağdan olur Allah Allaaaahhhh
aha da çıkardı gene oklavayıÇok üzgünüm çoookbi yemek hazırlim dedim yine almış başınızı gitmişsinizzzzzzzzklava:klava:
pc başında yemek yiyom sizin yüzünüzdennnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
size temizletecem işteeeeee battı heryer yaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şey
heeee di miiiii:dance: amin canım ya, darısı başımıza olsunn..
canım dr senin de adetinle atıp atmadına baktı di mi? bekledi yani adetini?benim 3 cnm büyük dimi baya?
canım son adet tarihini yaz bana ben yapim sana, rengarenk olandan di mi?AMİNNNNN Aylint yaw bu takvim hala olmadı :1no2::1no2: offf baby gaga da BBCODE olanı mı HTML olanımı EZCODE olanı mı seçicem