- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
sanrırım takvimi kastetti cnm
e ben yapardım yaf.. e kızlar aşkolsun biriniz yardım etmediniz mi kızcağıza?klava:
aha da ben de şiddet yanlısı mı oldum ne:1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanrırım takvimi kastetti cnm
e ben yapardım yaf.. e kızlar aşkolsun biriniz yardım etmediniz mi kızcağıza?klava:
aha da ben de şiddet yanlısı mı oldum ne:1shok:
nasip ve esma eğerkii bizdenn ayrı konuşuyorsanız küserizz size haberiniz olsunn
kızlar nasip nereye gitti bilen var mı
iyi durdu mu bende deklava::roflol:bizde daha yeni öğrendik canım eskisini nasipcim yapmıştı ama bebişin ne zaman gelesi tutacak belli değil değiştirem dedim o gelince şöyle gelişimini gösteren varya ondan koyacam hele bi gelsin dee:dance::dance:
hehe yakıştı kız elineeeeeeee:içelim:
ben de merak ettim:uhm:kızlar nasip nereye gitti bilen var mı
asıl ben size küseceğim şimdi ben varken tık yok sitede ben yokken maşallah döktürmüşsünüz iyi tamam sıkıldınız benden bende gidiyorum bir daha gelirsem bebişim olmasınlülülülülülü
aylinciğim hoşgeldin hayatım nasılşsın bitanem ben bu kızlara küstüm ama senle konuşuyorum bak :1hug:
kızlar nasip nereye gitti bilen var mı
iyi yaptın beayerimseniben boşver sen onlara(ne fenayım):roflol:
hoşbuldum canım ya,sabah doktordaydım okumuşundur..
asıl sen nasılsın,temmuz listemizi yaptın mı:1hug:
yaptım gülüm 530uncu sayfada görüntülenecektir:roflol:
:uhm: geleceğe gidip geri mi döndün yahu:roflol: neyse ben de varım unutmaa:dance:
asıl ben size küseceğim şimdi ben varken tık yok sitede ben yokken maşallah döktürmüşsünüz iyi tamam sıkıldınız benden bende gidiyorum bir daha gelirsem bebişim olmasınlülülülülülü
aylinciğim hoşgeldin hayatım nasılşsın bitanem ben bu kızlara küstüm ama senle konuşuyorum bak :1hug:
ben şimdi sana varyaaaaaaaaaklava:klava:açtıracan bayramlık ağızımıjeyyarbide bebişi koyuyo araya tam sopalık bu yaaaaaaaaaklava:klava:
muhabbetiniz bol olsun canımmmmmmmmm:mymeka:
tamam unuturmuyum hiç tarih rica edeyim
bak görüyon mu kızlar yine kayıp kız ben bunları dövmeyeyimde kim dövsünklava:
nerdeydinn kız bakim sen nasip?
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
bak çizelgeyi değiştimmmmmmmmmmmmm
tamam unuturmuyum hiç tarih rica edeyim
bak görüyon mu kızlar yine kayıp kız ben bunları dövmeyeyimde kim dövsünklava: