- 22 Mayıs 2008
- 1.896
- 0
hu nerdesiniz yineKötü Kazen
ben geldimm de canım benim hiç bilgim yok aşılamadan fiyat filan da bilmiyorum ki
ama hayırlısı olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hu nerdesiniz yineKötü Kazen
hu Nerdesiniz Yinekötü Kazen
merve nazmiye esma ayşe gülşen nerdesiniz ya
ben kahvaltımı yaptım arada bir b akıyom kimse merak etmemiş bu kız nere kayboldu diye kırıldım çıkıyorummmmmsenağlamasenağlama
merve nazmiye esma ayşe gülşen nerdesiniz ya
selam kızlar..canım gecmısı cok okumadım ama regl olmussun galıba hayran kaldım ama sana neşene.aynı gun aynı seylerı yasadık ben cabukk toparlayamıyorum kendımı koparıyorum hayattan kendımı bısure ama sana hayran kaldım soylıyım .buarada lısteden cıkar hazırandan...sabah dok.gıttık dok.gene klomen ve ovıtırelle ye devam dedı heyet raporu için hastaneye basvurdum oyle yanııı
valla ben pek tanımıyorum kimseyi ama bi cevap aldıktan sonra senden kaybolduğunu anladım ben afiyet olsun arkadaşım
hayatım tanışalım ben nasip
canım bende sinem temmuz bekleyeni
inşallah 27 temmuz:smiley-cool:
memnun oldum sinem hadi hayırlısı olsun hayatımlisteye eklememi istermisin:1hug:
bende memnun oldum evet çok isterim benide listeye eklemeni canım
kızım sorduk ya işte hepinizi nerdesiniz diye klava:
ayşe esma kızmaya başlkıyorum bak nerdesiniz yawwwwwwwwwwklava:
neden yazmıyorsunuz iyi bende gidiyorum o zamanÇok üzgünüm çoook
kaç saat sonra sordun şekerrrrrklava::dilcikar:
nazmiyecim yok öyle toparlanamadım filannnnnnnn aldırmayın oklavamı elime olacak işte hayırlısıyla olacak o kadarrrrrrrrrrklava:klava:
sinemim hoşgeldin canımmmmmmmmm:1hug:
ekledim bile hadi inşallah liste sana uğur getirir ama bak kaybolmak yok ha sonra abla dayağı yersin karışmamklava: