Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize binlerce teşekkür ederim. İnşallah bebişim olur, bu ayda hüsran olmaz kanda çıksın da inşallah. Bu arada aldığım test sadece 1 günün bile geçse %99 doğru diyor. Adı predictor. Saatin yedi olmasını şu işyerinden çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Nolur dua edin yaaa Bu ay da yüzümüz kara çıkmasın.Hepinizi öptüm ŞenizŞenizŞeniz İnşaallah cümlemiz hayırlısıyla hamiş oluruz da umutlarımıza kavuşuruz.Hadi gelin be bebişler
Adımı yazmayın daha hamişlerin arasınaa yaaa durun bi bakem kanda çıkcak mı.Çıkar ama dimi yaaa :uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU
Ya aslında fazla bişe yok sadece çok erken uykum gelior göğüslerime dokunamıyorum ki ben prolaktin hastasıyım göğsüm hep süt dolar ama ağrımaz Akşam eve gidiyorum kolumu kaldırıcak halim olmuo adam kaç gündür fastfood tarzı beslenioinşallah hadi şu değişiklikleride yaz hayatım bakalım bendekilerle aynı mı
sen yine 2 gün geçmede 2. çizgiyi silik görmüşsün ben ne yapayım bendeki negatif çıktı offf allahım ne nazlı bir kızım olacak:roflol:
ama karar verdim adamı dinlemeyeceğim eğer bugün hakem uğramazsa sabah kan testindeyim:dance:
git kız git beni de merak bastı artık iyice ne nazlı hakkatten yahu göstermedi gitti kendini yerim ben onun nazınıııııııııısen yine 2 gün geçmede 2. çizgiyi silik görmüşsün ben ne yapayım bendeki negatif çıktı offf allahım ne nazlı bir kızım olacak:roflol:
ama karar verdim adamı dinlemeyeceğim eğer bugün hakem uğramazsa sabah kan testindeyim:dance:
şiddet yanlısı haaaaaaaaaaaaaaaklava:
kız ben hakemle anlaştım 9ay 10 gün uğramayacak sanasırnaşık şey
yaşasınnnn yarın pek bi güzel bi gün olacek inşallahh:teytey:sen yine 2 gün geçmede 2. çizgiyi silik görmüşsün ben ne yapayım bendeki negatif çıktı offf allahım ne nazlı bir kızım olacak:roflol:
heeeeşiddet yanlıları siziiiii:dilcikar:şiddet yanlısı haaaaaaaaaaaaaaaklava:
inşallah
kızlar aklıma geldi de yazık volkanda kırmızı kart yedi çek maçında:roflol::roflol:zavallımında umudu temmuz ayına kaldı:roflol:
ama ama aşkolsuuuun ağlarım ben de:çok üzgünüm:git kız git beni de merak bastı artık iyice ne nazlı hakkatten yahu göstermedi gitti kendini yerim ben onun nazınıııııııııı
sorma merak ettik şuçlu olduk bi daha sorarsan nerdesiniz diye iki olsunnnnnnnnnn:dilcikar:
çatlak ablam beniiiim:roflol:inşallah
kızlar aklıma geldi de yazık volkanda kırmızı kart yedi çek maçında zavallımında umudu temmuz ayına kaldı:roflol:
ama o hak etti canım ama sen kırmızı kartı hiç hak etmiyorsunnn:1hug:
ayşeciğim sende doğru diyorsun merak etmek yok:dilcikar:
ben geldım ..ama cok uykum var ya aksama kadar oturdum ve ınanılmaz bacaklarım agrıyo buda bı belırtımıdır ya safak 2 kaldıı
ben geldım ..ama cok uykum var ya aksama kadar oturdum ve ınanılmaz bacaklarım agrıyo buda bı belırtımıdır ya safak 2 kaldıı
kızlar ben gidiyorum, hepinize iyi akşamlar:a015:
yarın da müjdelerle gelin inşallahh:1hug:
:enbuyukkk: