Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet adeti yaklaşanlar kopyalayıp cevaplayın bakalım karşılaştıralım
ben değil yanisenağlamasenağlamasenağlama
kimse konuşmuyor ben çıkıyorum yaaaaaaaaaaa
selam arkadaşlar ben yeni katıldım... benim de adetime 3 gün var bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım sanki hafif bir ikinci çizgi vardı bende bunun üzerine fortel yaptım o daha hassasmış o ise berzi negatifti. akşama doğru kan testi yaptırdım ve sonuç 0 çıktı. doktor idrarda çıktıysa kanda kesin çıkardı dedi. yani adete 3 gün var ama sanırım değilim sizce???
gitmeeeeeeeee sana muhtacım :roflol::roflol:
selam arkadaşlar ben yeni katıldım... benim de adetime 3 gün var bu sabah dayanamadım idrar testi yaptım sanki hafif bir ikinci çizgi vardı bende bunun üzerine fortel yaptım o daha hassasmış o ise berzi negatifti. akşama doğru kan testi yaptırdım ve sonuç 0 çıktı. doktor idrarda çıktıysa kanda kesin çıkardı dedi. yani adete 3 gün var ama sanırım değilim sizce???
kızlar esma kaçar kendinize iyi bakın eve gidince fırsat bulursam girerim tamammı hadi öptümmmmmm
kasıklarım ağrıdı çoooooookkkk ama gözbebeklerim büyümemiş :uhm::uhm:s.ozozel kız ayna varsa yakınında bi baksana göz bebeklerin büyümüş mü
bel ve kasık ağrın olmadı mı hiç
gidemedim yaaaaaaaaaa daha kimsede yok kız ayşe nerelerdesin bakeeeemmm
hadi hayırlısıben kaçtım işe bakın bizim patronun hanımıda ikizlere hamileymiş erken gitcez koşuom hastaneye öptüm
gidemezsin tabiigidemedim yaaaaaaaaaa daha kimsede yok kız ayşe nerelerdesin bakeeeemmm
çamaşır astım kız kurusun yarına kocişe pantol yok:roflol::roflol::roflol:
selam kızlarrrr..ben geldim nerelerdesinizz...aranızda klomen kullanan var mıydııı?