- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
merhaba kızlar... sohbetiniz çok güzel bende katılabilir miyim.:1hug:
tabi canım hoşgeldinnna.s.:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırsana kızım ne bekliyon o zamanklava:klava:ya valla ayse cım vucut olarak da beyın olarak ta cok yoruluyom son bı kac gundur.dk gore bugun kan testı yaptırmam gerekıyodu ama esim beklememi istiyoo.hala yaptırmadım ya off
gel canım gel bizde herkeze yer vara.s.merhaba kızlar... sohbetiniz çok güzel bende katılabilir miyim.:1hug:
ben gazı vereyimde olmazsa gel kayseriye oklavanla gel tabi yoksa oklava falan vermem sana herin olsun
göremedim yaf:sm_confused:hoşgeldiiin sanada kadeh kaldırıyorum hayatım
aylincim sanada iyi uykulaaaaaaarrrrrr rüyanda bebişini gör emi
ben geldim indir silahıÇok üzgünüm çoookdeli kız seni almadım ya kesin hamişim zaten sende gaz ver böyle iyi valla olmazsa ne yapam seniiiii:roflol::roflol:
kız nazmiye çok mu yoruyorlar seni bak oklavamı aldırmasınlar elimeeeklava:klava:
nasip uykuda zaten
gülşen şebnem aylin yine kayıplardaklava:
tazemden hiç haber yok gittimi acep doktoraCADIARZU
ben de kaçam bari baksana kimse kalmamış
hoşgeldiiina.smerhaba kızlar... sohbetiniz çok güzel bende katılabilir miyim.
bilmiyorum aslında benim mayıs 20 idi ben bugün bekliyorum ama bir gün daha ileriattım.umarım olmam
göremedim yaf:sm_confused:
ben geldim indir silahıÇok üzgünüm çoook
hoşgeldiiina.s
Bütün masraflar helali hoş olsun sana ama eğer bebiş varsa ki inşallah vardır ben bunu doğurtmaya yetişemicem benneyaptımki ama 3.yü kesinnnnnnn ben doğurturum :sm_cool::sm_cool:valla bende de göğüs uçları berbat hadi hayırlısı inş kazanırsın.
ama beni doğurtmakta zorlanacaksın biraz ben izmirdeyim:roflol::roflol:
Bütün masraflar helali hoş olsun sana ama eğer bebiş varsa ki inşallah vardır ben bunu doğurtmaya yetişemicem benneyaptımki ama 3.yü kesinnnnnnn ben doğurturum :sm_cool::sm_cool:
Bu arada gittim 25 YTL bayıldım ve bir gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi soluk bir şekilde gördüm akşama kanda baktırıp en geç yarın size haber vericem bunun için de dua edinnnn :1hug::1hug::teytey::teytey:
Bütün masraflar helali hoş olsun sana ama eğer bebiş varsa ki inşallah vardır ben bunu doğurtmaya yetişemicem benneyaptımki ama 3.yü kesinnnnnnn ben doğurturum :sm_cool::sm_cool:
Bu arada gittim 25 YTL bayıldım ve bir gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi soluk bir şekilde gördüm akşama kanda baktırıp en geç yarın size haber vericem bunun için de dua edinnnn :1hug::1hug::teytey::teytey:
Bu arada gittim 25 YTL bayıldım ve bir gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi soluk bir şekilde gördüm akşama kanda baktırıp en geç yarın size haber vericem bunun için de dua edinnnn :1hug::teytey:
eeeeee herkes nerelere kayboldu yine yaaaaaaa nerde benim oklavam klava:haah tamam buldum klava: klava:
Bu arada gittim 25 YTL bayıldım ve bir gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi soluk bir şekilde gördüm akşama kanda baktırıp en geç yarın size haber vericem bunun için de dua edinnnn :1hug::1hug::t
hayatım çok sevindim tebrik ederim:teytey::teytey:
oh be sonunda güzel bir haber aldık darısı benim başım
ha şimdi anlat bakalım sendeki değişiklikleri ve şu testin adı ne gerçi sözde yapmayacaktım ama
yavv ne kadar vur elli hatunsun maşallah yaa.......sev kardeşim elini ver bana......gel kardeşim neşe getirdim sana.......:1hug: kardeşimmmmm:dance: