Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'Son Osmanlı padişahı cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'
Bu pankartları kim yazıyorsa,yaratıcılık sınırlarını zorluyor.Nedir böyle çikletten çıkan maniler gibi anlamsız kelime dizinleri ?
Pensilvanya diye diye yerleştirdiler.Artık haber metinlerinde bile Pensilvanya olarak geçiyor.
Hep te Transilvanyayla dolayısıyla vampir memleketiyle karıştırıyorum :) O denli öcü muamelesi var.
Ben Pensilvanya'lı olsam tepki gösterirdim.
Eski çağa dönmek için ellerinden geleni yapıyorlar, kendini padişah sanıyorsa vay halimize padişahlık babadan oğula geçiyor bundan sonra Bilal başa geçer.
Ben hangi padişahın torunuyum acaba bir araştırayım soy ağacımı 8 kuşak İstanbulluyum ama dedem ve babam küçükken babaannemden ayrılıp görüşmeyi kesince kimdir soyağacımız nedir bilmem babam baya ufakmış. Hiçte merak etmedim var mıdır diye çünkü o zamanlara hiç özenmiyorum cumhuriyetin haklarından özgürlüğünden memnunum o diyarbakırdakilerde osmanlı dönemine özenenlerde bilsin ülkeler toprakları paylaştığında ya esir yaşayacaklardı manda altında ya da kovulacaklardı cumhuriyete ve Atatürk'e dua etsinler bu erdoğan bey ne zaman burası cumhuriyeti benimseyen ülkedir diyecek acaba bir kere bu pankartlara karşı çıktığını görmedim
Hamman okuma zaten ben sana söyleyeyim ne yazdığını "ben.. ben... biz.. ben... benim başörtülü bacım... paralel... pensilvanya... cehape... mehape.. dombra dombra" bitti
dua etsinler ki osmanlı yaşamıyor. osmanlı yaşasaydı ilk bunların kellelerini alırdı. o tapeler çıkacak, paraları sıfırladım babacım diyecek ossmanlıda sizi sıfırlardı o biçim. Çakma osmanlı bunlar