- 12 Mayıs 2008
- 3.903
- 17
zaten bi tek sana söyleyeceğim sonucu:1rolleyes:
hah şimdi oldu çatlatırım bende esmayı ohhhh şimdi söyle bakem doktor niye çağırdı yok bişey değilmi hamişsin işteeeeeee:dance::dance::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten bi tek sana söyleyeceğim sonucu:1rolleyes:
ayşe
şaka maka ben çok heyecanlıyım ya
ben senden daha heyecanlıyım desem inanırmısın nasıl yapsakta ayriyetten haberleşsek acep ben çatlarım ya meraktan kaçta gidecen doktoraaaa
yok birşey olmadıysan sabah gel diye aradı:sm_cool:hah şimdi oldu çatlatırım bende esmayı ohhhh şimdi söyle bakem doktor niye çağırdı yok bişey değilmi hamişsin işteeeeeee:dance::dance::dance:
yalnız karnımın alt kısmı iyice ağrımaya başladı inşallah olmam kız korkuyorum
ağzını hayra aç bakimmmmmmm hamişsin dedik o kadarklava:klava:klavatabi inşallah canım malum herşey onun elinde)
öyle zamanı geldiyse olur zaten fransa italya maçı başlarken bile allahım hamileysem italya kazansın dedim kazandı:roflol: delidir ne yapsa yeridir artık maçlardan fal tutmaya başladım:roflol::roflol:
kız ben türkiye maçlarını bile izlemiyom sen bide fransa italyayı mı izliyon yani :roflol:yok anam bi benmi sevmiyorum şu maçı yaaaa:roflol::roflol::roflol:
ya ben sabah kalkınca tutamam ki tuvaletimi nasıl yapacağım kavonozda götürsem olur mu ki
:roflol::roflol::roflol:sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün inşallahhhhhhh
olur kız olur yakınsa niye olmasın orda nerde yapcan zati koy kavanoza gitsinnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:
ne anlamda hamişsin tamamda değilim anlamındaysa bi daha düşün derim sana aldırma oklavamı elimeklava:klava:klava:çenem düştü yine
yok kızım ben hamişim buna eminim ateşim hiç düşmedi hala 37 regl olacak olsam düşerdi
kendimi kandırıyorum değil mi:çok üzgünüm:
kızım oğlumda izmirsporda lisanlı oyuncu onun yüzünden 7 yıldır antremanlara ve maçlara gitmekten fanatik oldum:roflol:
ne anlamda hamişsin tamamda değilim anlamındaysa bi daha düşün derim sana aldırma oklavamı elimeklava:klava:klava:
zaten o işkence de bitek oğul hatrına çekilir Allah sabır versin sanaaaaaaa:roflol::roflol:
allah inşallah hepimizi güldürür:1hug: