- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
günaydınnn kızlarrrrr
neden bu sabah kımseee yokkkkk nerdesınızzzz
GÜNAYDINNN CANIMMM BEN BURDAYIMMMa.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kızlarrrrr
neden bu sabah kımseee yokkkkk nerdesınızzzz
GÜNAYDINNN CANIMMM BEN BURDAYIMMMa.s
cumartesi ya bugün kimsecikler yok canımm bende iyiyim hatta bomba gibiyimjeyyarjeyyar
dün misafir vardı hergünki gibi ve kuzenim baldızı yeni evlendi mayıs 16da ve dün kan testi yaptırmış sınuç pozitiff yani hamile 1 ay bile olmadı daha yaaaaaaaa tam yumurtlama zamanında evlenmişler velhasıl hamile yani
Kizlar Bende Geldim Napiyonuz Hamiş Olan Varmi Ben Halen Adet Olmadim 45 Gün Oldu (((((
tebrık ederım canım .benımde samımı arkadasımı nısan sonu evlendırmıstık.dun aksam aradı teyze olmaya hazırmısın dıye.onun adına cok sevındım ama kendımı kotu hıssettım.biarkadasımda hamıle dun cınsıyeyetı bellı oldu oda aradı ustune oglum olucak dıye..ust uste gelınce sınırım bozuldu cok agladım aksam gene ama onlar ıcın cok sevındım cunku ıkısınıde cok sevıyorum ama ne bileyimmmm:sm_confused:
kayınvalideme gidiyoz cumartesileri yarım gün çalışıyoz bu arada o yüzden öğlen çıkcaz. annemde oraya gelcek. keyif yapcaz anacım napalım. hava güzel. kayınvalidemin evi bahçeli bizde hafta sonları orda keyif yapıyoz mangal felan. yarında biliyosunuz büyük gün maç var. akşama yine bahçedeyiz. bahçede tribün yapcaz.
EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE süprizzzzzÇok üzgünüm çoook
günaydınnnnnnnnn ya pek kimsede yok ama uyanın kızlar ben geldimmmmmmmmklava:klava: canım tazem ben o ultrasonda yumurtamı gördüm ama yara gözükürmüCADIARZUhiç bi fikrim yok :roflol: ne yarası kız aaa ne meraksızsın git çabuk şu doktoraklava:esmacım nazmiyecim hem gözünüz aydın teyze oluyomuşsunuz hemde darısı başınıza inşallah şebnemcim nere bakim öğleden sonraklava:klava:kız esma takılmadımı şu net daha:dance:
taze gelin senn yaşadığın yer neresi devlet hastanesi gibi büyük bir yer bulamaz msn
var 3 tane devlet hastanesi var ben kahramanmaraşlıyım ama ilgilenmiyolar ben söylüyom ona göre hap veriyolar tamam şipşak gönderiyolar :mymeka::mymeka: yani tam bi tedavi etmiyolar
kız ses vermeyince nerden bilecem burda olduğunuklava:klava:kaçamak girdim zati malum kociş evde:dance:yok öyle depresyon falan tamam bu ay olmadı temmuza olmasa ağustosa inadına umut edecez inadına taki o çift çizgiyi görene kadar pes etmek yok pes edeniklava:klava:bilmem anlatabildimmia.s.:1hug:
iysallah dedigin gibi olur diyorum ama bilmiyorum işte sanki bidaha cocugum olmayacak gibime geliyor ammannn işte böyle canım
kayınvalideme gidiyoz cumartesileri yarım gün çalışıyoz bu arada o yüzden öğlen çıkcaz. annemde oraya gelcek. keyif yapcaz anacım napalım. hava güzel. kayınvalidemin evi bahçeli bizde hafta sonları orda keyif yapıyoz mangal felan. yarında biliyosunuz büyük gün maç var. akşama yine bahçedeyiz. bahçede tribün yapcaz.
EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE süprizzzzzÇok üzgünüm çoook
günaydınn cnm ben sana ne dedim okudun mu ziyaretçi defterini kızlarrr kapılmayın ya ümitsizliğee aaaklava: bende kaldırcam oklavayı sonunda.
hepimiz olcaz annee