Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir bilsem malum şafak 3 heyecan bastı galiba:1hug:valla bilmiom canım ya nasıl uykum geldi anlatamam. gece uyuyamam diye yatmıyorum ama her an pc başında uyuyabilirim.havalardandır. sen neden uçtun bakayım :1rolleyes:
benim de canım çekti şimdi ne yapsam acepCADIARZUkız nazmiye şimdi ben kocişi yanlız bırakamam yazık adama bensiz yemek yemez zaten sen şunlardan bi paket hazırlayıp göndersen:roflol::roflol::roflol:ayşeciğim kusura bakma ben nazmiyeye gidiyorum mercimek çorbasıı cacık salata ve köfte yemek istiyorum bak senide çağrıyo sen de gel hadiiii
bir bilsem malum şafak 3 heyecan bastı galiba:1hug:
benim de canım çekti şimdi ne yapsam acepCADIARZUkız nazmiye şimdi ben kocişi yanlız bırakamam yazık adama bensiz yemek yemez zaten sen şunlardan bi paket hazırlayıp göndersen:roflol::roflol::roflol:
nasiippp sende yaz bu günü bir kenara hiç girmedin bugün umarım herşey yolundadır
ayşe sosmu yapıyonn kızzzzz pcye
yanlış hatırlamıyorsam erzurumdan misafir öğrenci gelecek demişti dün ondan girememiştir canım:1hug:
yok sen gelmiyon ne gereği var o senin hatrınaydı:roflol:
amanda aman ne severmiş kocasınııı bırak bi günde yalnız yesin benimkini savayım orada nazmiyenin kocişide size gitsin bizde nazmiyeye gideliiii:sm_cool:
bir bilsem malum şafak 3 heyecan bastı galiba:1hug::
olmamış demekki senin net ne alemde bu arada hala olmadımı:uhm:sanki ben akşamları çok girebiliyomuşum gibi soruyom bide neyse canimm kocişleri yatırır biz sohbet ederiz:teytey::roflol::roflol:evet onu okudumda geç girerim demişdi geç olmadımı yoksaaaaCADIARZU
aslında eğer unutmazsa bugün yemek ondan:dancenun için rahatım ben:roflol::roflol:kız kocişe yazık kuru kuru yedirme
hade hayırlısı canım insallah güzel haberlerini duyarız. benim yumurtlama dönemim bugün bitti. bakalım ay sonuna belli olcak.ama garip bir umut var içimde.sanki bu ay o güsel haberi alcak gibiyim. allah hepimizin gönlüne göre versin. Aylint i ve neşeliyi çok merak ediyorum. ne yaptılar acaba?:uhm::1hug:
kız gülşeeenn sen neredesin sende ne var yemekde
bende mücver canım yanında semizotu salata,yoğurt...buyrun gelin:dance:
yok ben mücver yapmıştım zaten değişik olsa gelirdim canım niye gelmiyeyim:dance::roflol::roflol:
hah biri burdaymış dur öpem senia.s.tamam canım alır kocişleri geliriz inşallah:1hug:kızlar ya kocişlerinizi niye bırakıyonuz onlarıda getırın hep bırlıkte olakkk .hepınızı beklerım vallaaaa
ayşe ciiimmmm ben çook özledim senin mücverini geleyim de yapp tamammı
:mymeka::1hug:a.s.
bende burdayım canım gercı bırazdan gıdecem aksam oldu artık kocişim uyuyo evde yanına gıdıp yatayımmm