Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım uyuklamaktan nete giremiyorum ki ne olacak benim sonum bilinmez
bana dua edin kızlar yarın kan testi yaptıracağız eğer değer yükselmişse ki inşallah yükselmiştir aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gersini yazamıyorum çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaa
aloooooooooo kimse kalmadımııı ya ayşe yemek yapıyodur kesin gülşen menekşe müşavirlikde gururla çalışır şebnem malum karşıya geçecek çıkmıştır nasippp hiç gelmedi nazmiye dersen dünden için geremedim yarın telefi ederim dedi oda yok taze gelin dersen oda taze işde akşama hazırlıktadır eeeee ne oldu yani benmi kaldım
şimdide esma yok galiba kızlar ne olur birbirimize dua edelim
ben varım uyuklamaktan nete giremiyorum ki ne olacak benim sonum bilinmez
bana dua edin kızlar yarın kan testi yaptıracağız eğer değer yükselmişse ki inşallah yükselmiştir aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gersini yazamıyorum çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdide esma yok galiba kızlar ne olur birbirimize dua edelim
rahel teşekkür edim inşallah 2 yılı doldurduk bebek istemiyle inşallah meleğim gelir allahımın izniyle
hadi hayırlısı canım teyze yap beni nolur nolur çok teyze olasım geldi:dance::dance:
aloooooooooo kimse kalmadımııı ya ayşe yemek yapıyodur kesin gülşen menekşe müşavirlikde gururla çalışır şebnem malum karşıya geçecek çıkmıştır nasippp hiç gelmedi nazmiye dersen dünden için geremedim yarın telefi ederim dedi oda yok taze gelin dersen oda taze işde akşama hazırlıktadır eeeee ne oldu yani benmi kaldım