- 24 Mayıs 2008
- 388
- 0
biliyorum hayatım zaten temmuz için konuştum:1hug:
tamam canım anlaştık şimdi...:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum hayatım zaten temmuz için konuştum:1hug:
hadi kızlar öpüyorum sizi kendinize iyi bakın allaha emanet olun yarın görüşürüz
slm apexnasip adet tarihim 17 mayısta oldum en son bilgilerine arx ederim eeee kızlarrrrrrrr daha neler yapıyonuz eklersen sevinirim hamiş kalanların sayısı kaççççççççççç
apexx Beni Silebilirsin Canım Oldum Ben Nasılsın Diye Sormuştum Ama Görmedin Sanırımm
kızlarrr ben de kaçıyorumm yarın okul var iş güç yani erken yatmak lazım..sizlere doyum olmuyo hade ii geceler hepinizeeee öpüldünüzzzzz
yumurtlama Günün Olabilir Regl Gününe Yaklaşırken Ki Akıntı Olabilir üşüttügün Için Olabilir özellikle Kötü Kokuyorsa
valla canım biraz erken sanırım onun için ama inşallah öylesindir benim regl günümden önce akıntılarım gelebiliyor...alah gönlüne göre versin.ne zaman regl olacaksın...sanırım belirtilere çok takıyoruz en iyisi regl geçmesini beklemek
17 Sinde Aslında Takmıyorum Ama Bu Zamana Kadar Hiç Akıntım Olmuyordu Yani Reglime 2 3 Gün Kala Oluyordu Oda Bu şekilde Değil Merak Ettim Oğlanda Nasıldı Onuda Hatırlamıyorum Ki
Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin:1hug:
Bende varım arkadaşlar...
tamam bana tarihini verirsen listeye eklerim:1hug:
aramıza hoşgeldin