- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- Konu Sahibi mulberry8092
kızlar bır derdım var :S dertmı desem telaş mı bilemedim kı endıse bır yandan ılk testım silik cıkmıstı tekrarlıyayım dedim dun aksam 3 saat idrar yapmadım tekrar test yaptım negatıf ıkı saat sonra teste baktım 2. cizgi silik kafam allak bullak oldu bugun adet olmam gerekıyor ama adet olacak gibi değil bünyem yanı anlarım ben adet olcagım gun belımın sancısı yeter sadece okdr şiddetlı olur bel agrım ama yok ::S endıselıyım test benı yanılttımı acaba yarın kan tahlılı yapsam diyorum saglık ocagında bedava oldugu ıcın cunku cumartesı özel hastaneye gıtcem 50 tl den aşa cıkamam acaba önce saglık ocagında öğrensem mı yoksa hıc 50 tl bayılmaya gerek yok dıye dusunuyorum bu sıkınıtda :S ::/
dur dur sakin olll:)
öncelikle ben iki ay önce silik test görüp heycanla doktora gittim kan testi verdim ve negatif çıktı okdr çok agladım üzüldümki
onun için dur biraz... hastahanede negatifi görmek kötü oluyor..
yarın sabah idrarınla yap bi test... baktınki silik ozaman gidersin doktora..
bide özle hastahenede ben 20 tl ye yaptırdım test 3 saat sonradaa sonucunu aldım.... 50 tl doktora muayene olup kan testi verirsen belki okdr olurda.. sen direk acile gidip gebelik testi yaptırcam diyceksin.. saglık ocagındada 2 gün sonra sonucu veriyorlar. şahsne ben okdr sabredemem:)
ama buna sıra gelene kdr sen öncelikle testte ikinci çizgiyi kesin gör...