- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.961
cnm bneim sag kasıgımda nsl desem yumurta büyüklügünde bi dolgunluk hissi varrr özellikle yatarken hisediyorum... bakalım eger adet olursam bunun normal oldugunu anlıycam:)
o suanda bendede var ozellıkle yatarken hıssedıyorum sıs gıbı sag kasıgım
kızlar bizde üç aydır çocuk istiyoruz olmadı ne yapsam bilemedim doktoramı gitsem acaba yoksa acelemi ediyorum
kızlar bizde üç aydır çocuk istiyoruz olmadı ne yapsam bilemedim doktoramı gitsem acaba yoksa acelemi ediyorum
için rahat etsin diye doktora gidebilrsin cnmmm bizimde 5. ayımız olmadı hala.. eger 7. aya kdr olmassa yine doktora gitcez..
siz gittiniz mi canım doktora
canım bende 5 aydır ıstıyorum kısmet olmadı bende bu ay olmazsa gıdıcem ocakta
kızlar ovulasyon testı yaptım adetıme 3 gun kaldıgı ıcın ama kos kocaman tek cızgı cıktı kırmızıları beklıyorum onceden en azından sılık cızgı cıkardı
kızlar ovulasyon testı yaptım adetıme 3 gun kaldıgı ıcın ama kos kocaman tek cızgı cıktı kırmızıları beklıyorum onceden en azından sılık cızgı cıkardı
:)::):): kız 2 sine az kaldı ben yine girerim telden falan eşimden akşama kdrda işten bakarım ama herkese tektek yazamam sanki:) bacım vallaaaa ben sizsiz yapamam :)
ahhhh canım benim benim tabloya bir baksanaayyy kurbanları keserim sana(oğlum beni böyle seviyor):))))
ecntrk manyaklaşır sonunda :))) gebelik testim negatif çıktı ama ateşim yükseldi kahverengi akıntım geldi ve adet sancım var
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?