- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.921
kızlar ben dayanamadım ve test yaptım...
sonuç negetif
moralim çok bozuk
bat 29 aralık
günaydın hayırlı pazarlar tsemavicimnaber,nasılsın? geçmişi okudun mu? bnm dün adet öncesi lekelenmem başladı,bugün de adetim sökülür büyük ihtimal rabbim bu ay nasip etmedi,önümüzdeki ay çalışmalara devam
günaydın canım saol sana da hayırlı pazarlar olsun inş.iyyim cok şükür eşim hala uyyo bende fırsattan istifade aksam neler olmus diye bakayım dedim uyanınca malum yanında giremiorum :))evet şimdi okudum sana yazıcaktım bendehala olmadın adet demi ama hala ümidimiz var inş. :) bugün gelmesin de yarın doktora gidicen zaten demii.inş. bebişin habercisidir
kız biz sana yapma demedik mibak 3 gün önce gittim doktora daha,gebelik önce kanda,sonra idrarda,sonra da ultrasonda görünür dedi.yani daha çok erken.bak kafan karıştı işte:) gününü bekle,hayırlısı olsun:)
dayanamdım..
şuan o kadar moralim bozukki elim ayagım tutmuyor
silik bile çıkmadı bembeyazdı
günaydın hanımlaarrrsizin için umarım güzel bir pazar olur
yaa öyle demebi sakin ol..gün geçmeden belli olmaz şekerim kaç tane video izledim,kaç tane yazı okudum bununla ilgili,adet günü geçmeden idrarda maalesef çıkmıyor
şuan topikte kimse yok......
kendi kendime yazayım okuyayım........
sonunda bilgisayar sorunumuz halloldu.....
minikgelin ve entrk bugün test yapacaklardı....ses yok.......kızlar merakla sizi bekliyorum....
benim BATa 1 hafta var.....
3 gündür kendimi şişkin hissediyorum...dışardan bakıncada belli oluyor şişkinliğim...
dün bütün gün kasıklarım inceden inceden ağrıdı....
buğünde yavaş yavaş göğüslerim ağrımaya başlıyor....şuan yanlarınına dokununca acıyor....
zaman geçse bebiş varlığını öğrensek...
yok eğer bebiş yoksa bir an önce kırmızılar gelse....
yoruldum.....bu süreçler yordu beni...
acaba diyorum Rabbim bana bir güzelllik yapıp bebeğimi kaybettiğim gün bana yine bebek nasip edermi...
ilk gebeliğim 31 aralık 2010 da sonlanmıştı....
umutla 31 aralığı bekliyorum....Rabbimden umut kesilmez.....
Allah ım güldür yüzümüzü artık....
nesli cnm biz cuma test yaptık ecnrk kan tahlili bense idrar yaptım negatif çıktı.. senin ateşin çok iyi gidiyor benim ateşim kötü durumda malesef..kızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
dünden beri azcık iş yapayım...ayakta durayım belim ağrıyor....
bugün itibariyle hafiften dokununca göğislerim acıyor....
3 gündür şişkinlik var..
ve....kasıklarım dünden beri ağrıyor...
hayırlaya vesile........
dayanamdım..
şuan o kadar moralim bozukki elim ayagım tutmuyor
silik bile çıkmadı bembeyazdı
selam kızlar dun o kadar zıplamıksım kıı her yerım agrıyorrrrrrr vee atesım 3 gundur 36.5 cıkıyor...... yanı sabıt gıdıyor adetıme 3 gun kaldı bakalım sonuc ne olcak test yapsam cıkarmı kı
nesli cnm biz cuma test yaptık ecnrk kan tahlili bense idrar yaptım negatif çıktı.. senin ateşin çok iyi gidiyor benim ateşim kötü durumda malesef..
minikgelin kırmızıları görmeden umudunu yitirme...
gün doğmadan neler doğar...
selam kızlar dun o kadar zıplamıksım kıı her yerım agrıyorrrrrrr vee atesım 3 gundur 36.5 cıkıyor...... yanı sabıt gıdıyor adetıme 3 gun kaldı bakalım sonuc ne olcak test yapsam cıkarmı kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?