- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.901
canım akıntı geldikten sonra yumurta çatlıyor ben öyle biliyorum:)kızlarrr yumurta çatlayınca akıntı mı oluyordu,öylemi anlaşılıyordu,bilen varmı...sevgiler
ben istiyorum adet olmayı bir an önce gelsin beklemesi zor oluyor
bütün belirtileri bende yok ettim bugün sizdenimm üzülmeyin :)))
o belirtiler beni çileden çıakrtıyor zaten.. gecen ay keisn hamileyim dedim çünk başım döndü midem bulandı kustum eeeeeeeee daha ne olsun flimlerdeki gibi oldum ama flimlerdehamile olduklarını ögrenirken ben adet oldum:) ondan gerçekten bu belirti olayını ben anlamadım gitti:)
bundan snra belirtilerden bahstmyeyn :)) hala kussım var
kızlar bu ayın sonunda kimseden hamiş haberi alamadık üzüldüm cidden.. bi kaç kişi hamile olsaydı en azından umutlanırdıkk...
benim göbek deligimi tam altında arada batma oluyor... bide gögüs uclarım acaip agrıyorrr.. benim bukdr agrımasdı gögüs ucum hiç hatırlamam yanii.. acaba hayıt içiyorum ondanmı.. offff adet olcaksamda inş gününden önce erken olurum en azından kafam rahat eder 10 gün..sonra yine başla ovulayon oldumu diye.. ovulasyon biter.. döllenme oldumu başlar..o biter hamilemiyim başlar ben sıkıldım bunlardannn.normalde sinemayı çok severim ama gitmedim eşimle yemek yedik gezdik biraz dedim daralıyorum sinemada iyicene bogulurum şaşırdııı çünkü sürekli sinemaya gitsem yok demem
famusay bacım ne aşılama ne klomen ne çatlama ignesi hiç biri ile ilgili bilgim yokkk inşş onları denemeye gerek kalmas pskolojim şimdiden çktüüü bugun atlaya zıplaya dolandımmm nomrlade olsa yavaş yürürdüm ya hamileseym diye..bi bıtkınlık var rabbim hayır etsin sonunu.. aslında kendi kendime bidaha kk ya gelmiyeyim hiç hamilelikle ilgili şeylere bakmıyayım diorum ama yapamam heralde burasız:)
kimse bana geçmiş olsun dememişaşk olsun kızlar
kızlarrr yumurta çatlayınca akıntı mı oluyordu,öylemi anlaşılıyordu,bilen varmı...sevgiler
ya bu arada kızlar ben wınla internete giryorum ve kotam dolmak üzere yarında girebilirm ayın 2 sine kdr netim olmuycak malesefişyerindede sene sonu diye baya iş oluyor girmeye çalışcam akşam kocam eve gelirse onun telinden girerim beni telin internet paketide bittii. tam lazım olan zamanda netim olmuycak yani
kızlar bu hususla ilgili bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.bu ay yine klomen ve yumurta çatlatma tedavisi alacağım.bu ay da bebek olmazsa doktorum bir daha ki ay aşılama önerdi.ama ben aşılamayla ilgili pek bir şey bilmiyorum yani şunu biliyorum baba adayından sperm alınıp direk anneye enjekte ediliyor.ama bunu kendi doktorumuz mu yapıyor hangi ortamda yapıyor ve aklıma gelmeyen diğer detaylarla ilgili bilgilerinize muhtacım.hadi bakalım bilenler iş başına.topiğin ablası size muhtaç:))))
Sagol canim benim haklisin ne diyim zaten duygularim yalama yapti11 aydircanım şuan ümidini kestin tekrar umutlanırda yeni başdan hayal kırıklığı yaşarsan daha kötü olur bence biraz daha sabret. Rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versin
aaaa hoşgeldin kimseyi beklemiyordum bu saatte doğrusu:))
[SUB][/SUB]
Hos buldum bacim da ben gecmisi okuya okuya gelmekten sanirim seni kacirttim oldumu simdi buya zaten kocamla yine kavga ettim oof. Bu arada birde cocugumuz olsun diye cabaliyorum deli gibiF
kızlar ben dayanamadım ve test yaptım...
sonuç negetif
moralim çok bozuk
bat 29 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?