- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
kızlar kızlar gelmeyen adetim bugün sınav sırasında (sabah sınavım vardı) pantolonumdan çıkacak kadar çok geldi :))
saol canımm..bebiş mi gelio kırmızılar mı göreceğiz
slm kızlar...
nasılsınız bakalım?
ben bugün pek iyi hissetmiyorum.hastamı olucam nedir anlamadım???
başım sersem gibi,midem taş gibi sindirim sorunu var sanki,uykum varrrrr.....
canım ateşin düşmüş yine.ovucan ne diyo bugün?senin yımırta yolda galiba...
canım maşallah ateşin çok güzel.yarın büyük gün düşmezse ateşin bebiş yolda diyebiliriz
buda benim tablom.değişen bişi yok bi aşağı bi yukarı
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar kızlar gelmeyen adetim bugün sınav sırasında (sabah sınavım vardı) pantolonumdan çıkacak kadar çok geldi :))
hayırdır inşallah arkadaşımmmmmmm hastalıkmı kuzucukmuu acabaaaaa 2. şık olur inşallahhh rabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder inşallahhhhh
ovucan bugün yine negatiff ama t deki çizgimm koyulaşmaya başladı sanırımm yarınn tam kıpkırmızı pozitifi görürümmm
kızlar ya midem için soda içtim daha iyi gibi sanki.ama baş dönmem var ve henüz geçmedi malesef.
tansiyonum düşmüştür diye tuzlu bişiler atıştırdım ama hala aynı durumda.....
ben öğle içtiğim nescafeden şüpheleniyorum bana bazen öle bi tansiyon düşüklüğü yaptığı oluyoda...
ne bilim yaaa:26:
ay ne bilim canım yaaa.canım bi durummu var acabaaa geçmiş olsunnn..
ay ne bilim canım yaaa.
bugün böle oldu anlamadım hasta falanmı olcam ,yediğim bişimi dokundu yoksam hamişmiyimmmm
ayyy son şık olsun inşallah....
inşallah son şıktır canım :)
ben de bu ay son haftada 2 kez şiddettli baş ağrısı çektim ama hiç böylesini yaşamamıştım yeni kalkmama rağmen saatlerce uyumamı sağlıyor ve uyandığımda agrı geçmiş oluyor 2defadırda aynı şey oldu niye acaba adetimede 1 hafta falan var ve ayrıca bugün uzayan bir akıntım oldu neden acaba kızlar
ekledim canım
sende de mi butür şeyler ilk kez oldu bu ay???
ayy inşallah sende hamişşindir tatlım yaaaa...
benim adetime 1 haftadan fazla var ama benim akıntımda yapışkan uzayan bişi (açık sarı gibi ama)
senin yumurta akı gibim mi?
kızlar şimdi adet oldum 5 gün geçikmeden sonra..
benide listeye alırmısınız..
27 aralık minikgelin :)
offf 1 ay nsl bekliycez yine maraton başladı:)
bat verirmisin canım?meraba arkadaşlar temmuz ekim ve kasım topiklerine yazıldım ama fos çıktı inşallah aralık topiği bizlere uğur getirir ve bebişlerimiz gelir benide eklerseniz sevinirim
hayırlısı olsn bakalım.kızlar kızlar gelmeyen adetim bugün sınav sırasında (sabah sınavım vardı) pantolonumdan çıkacak kadar çok geldi :))
benimde geliyor arada öyle aynı su gibi:)korkma normal.yani ben çok mayene oldum bi sorun yoktu...arkadaşlar bi sorunum var nette araştırdım bişey bulamadım belki burda başına gelenler vardır.... su gibi bi akıntım oluyo geçen ayda yumurtlama dönemimde oldu ama dün çok fazlaydı sanki çamaşırıma su dökülmüş gibi ne bir koku ne bir renk telaşlanmaya başladım bi yardımcı olurmusunuz
meraba arkadaşlar temmuz ekim ve kasım topiklerine yazıldım ama fos çıktı inşallah aralık topiği bizlere uğur getirir ve bebişlerimiz gelir benide eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?