Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr acaba üşüttüümden mi batmalar oluyor malum bölgemde
kızlar moralim çok bozuk....
yumurtladığın içinn kuzumm o batmalarrr bencee sen bu zamanlarııı boşa geçirmeee hadi kocişinin yanınaaa
ama BAT 4 ocak canım
ama bir ayda 2 kez yumurtlama oluyormuşş canımm biri adetine yakınn diğerrii adetten sonraki zamnalrrr iştee..öyle okumuştum bir topikte tatlımm
ilk defa oluyor böyle bacım hiç böyle batmalarım olmamıştı bacım
kız bana bakkk inşş hadiii hayırlısı inş inş hamilesindirr tatlım var mı başkaa belirtilerr
kız bana bakkk inşş hadiii hayırlısı inş inş hamilesindirr tatlım var mı başkaa belirtilerr
inş innşşş canımcım
bata az kaldı die bıraktın mı çalışmaları kuşumm yoksaa
Allah kalbine göre verir inş canımmm hamişsinndirrr hadii güzel haberlerini bekliyoruzz seninn tatlımmnasıl geçti günün yorgunmusunn??aynen canım bıraktım daha olmaz diye birde bu batmalar var 2 gündür öyle işte (
Allah kalbine göre verir inş canımmm hamişsinndirrr hadii güzel haberlerini bekliyoruzz seninn tatlımmnasıl geçti günün yorgunmusunn??
amiiin bacım cümlemize inş ev işleri yemek bulaşık derken akşamı ettim bir de okul yoruyor tabi
bu arada çalışma yapsak bir zararı olur mu bebiş varsa yoktur da sorayım dedim bacım
kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatif doktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse
ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.
sabahçımısın sen kuşumm?