Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hı hııı
cnm bende 4 yıllık evliyim ve 7. ayımız denememizde testlerin cıksın ondan sonra konuşalım şimdiden umutsuzluğa kapılma cnm bişey cıksada en azından erkenden öğrenmiş olcaksın ve tedavine başlanıcak ve arkadaşlarımda güzel sölemiş belkide cok güzel korundunuz sonuçların cıkınca yaz tatlım merak ettim
ayyyy canım inşallah ya... 1 sene sonra bebeişlerimizin kıyafetlerini odalarını konuşuruz inşallah...
canım o zaman senle bi karar alalım..
aynı gün test yapalım...
tamam test günü 29 aralık diyelim mi ya da 28 de olur :) Zaman geçmiyor yaaaaaaaa
Canım arkadaşım geçmişler olsun Rabbim sabrını da veriyor elbette sen de çok ama çok güçlüymüşsün ...
Saol cnm bnm insan güçlü olmak zorunda kalıyor yeniden ayağa kalkmak için bu güce ihtiyacımız var hepimizin..Tam tükendiğimi hissettiğim anda sizlerle tanıştım.Burda olmak hiç tanımadığın insanlara içini dökmek ve onların dertlerini dinlemek harika bir terapi bence..
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 5 aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı endişelenmeye başladım doktora gitmelimiyim acaba
daha 4 gün var neyine güvenipte test yapıyon
bile bile yaptım...
offf ne sabırsızım ben ya
gülüm ben dayanamadım sabah yaptım negatif...
sen sakın yapma
çok moralim bozuldu anlatamam
keşke almasaydım erkenden
dolapta durdukça dürttü beni
negatifi görüncede başladım aglamaya
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 5 aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı endişelenmeye başladım doktora gitmelimiyim acaba
adetin düzenlimi canım? kaç günde bir oluyo
bide ilişkiden sonra hemen kalkıyomusun?
Cnmm dayanamadın demi :) umutsuzluğa kapılma bnm ilk hamileliğimde battan 12 gün sonra çıkmıştı hemde çok silikdi çizgi herşey olabilir bekle biraz daha moral bozma...
bekarken düzensizdi canım adetim bu yüzden doktora çok gittim herşeye bakıldı birşey çıkmadı sadece adet düzenleyici verdi ama evlendikten sonra düzeldi 30 32 günde bir oluyordum bu ay gecikti doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi bi gün kullandım ikinci gün adet oldum ama az oluyorum bugün adetimin ikinci günü doktora gittiğimde ultrasonla baktı yumurtalıkta rahimde bi sorun yok dedi ama 3 aydır olmadı diye endişe ediyorum acaba özel bi doktora gitsemmi
bekarken düzensizdi canım adetim bu yüzden doktora çok gittim herşeye bakıldı birşey çıkmadı sadece adet düzenleyici verdi ama evlendikten sonra düzeldi 30 32 günde bir oluyordum bu ay gecikti doktora gittim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi bi gün kullandım ikinci gün adet oldum ama az oluyorum bugün adetimin ikinci günü doktora gittiğimde ultrasonla baktı yumurtalıkta rahimde bi sorun yok dedi ama 3 aydır olmadı diye endişe ediyorum acaba özel bi doktora gitsemmi
Sakın moral bozma cnmm çok erken test yapmışsın şuan gözükmeme olasılığı çok yüksek..Hem olmadı diyelim sen gebe kalabiliyosun bi problemin yok en önemlisi bu mutlaka kalıcaksın ve sağlıklı bebeğini kucaklayacaksın..Şimdi derin nefes al ve iyi şeyler düşün lütfeeennn