canım merhaba hoşgeldin... ne yaşadın anlatmak istermisin[/QUOTE
Ben 2 kez kaybettim bebeğimi..İlki düştü o an hayat bitti zannettim..Hastanede düşük yapmaya başladım. Doktor iş işten geçtiğinde ilgilenme gereği hissetti benimle. ultrasona aldığında çoktan başlamıştı düşük.. Bunun üzerine hiçbir şekilde uyuşturma ihtiyacı duymadan kürtaja alındım.İnsanın hem kalbi hem bedeni aynı anda acıyabiliyomuş..Eh tabi biyere kadar dayandım gıkım çıkmadı ta ki o sevimsiz doktor bebeği çıkarıp burnuma sokana kadar.Bak burda bebeğin dedi bide utanmaz o an onu gırtlaklamadım ya bidaha katil olmam herhalde :O) yeniden hamile kaldığımda tekrar nefes almaya başladım sanki. 3 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim tabi bu sefer biraz korku biraz da sevinçle beklemeye başladım..Sonra kalp atışlarını duymak için kontrole gittik eşimle beraber bi hevesle..Ama orda 2. bir şok daha geldi bebek oluşmamıştı.
Hiç duymamıştım daha önce böyle birşey boş gebelikmiş insan inanamıyor.Hemen başka bir doktor buldum kontrol etti ama sonuç aynı 3 gün bekledik sonrası yine kürtaj...
Şimdi pes etmeden yine deniyorum şansımı.Her ay o lanet tek çizgiyi görüyorum..Bir iki gün kabuğuma çekiliyorum umutsuzluğa düşüyorum sonra yine çabalamaya başlıyorum.
Şimdi bat a az kaldı bir umutla bekliyorum...Bakalım bir gün gelecek bize bebeklerimiz biliyorum sabır gerekiyor sadece..Ben hayatta hep zor elde edenlerden oldum bu da öyle olacak sanırım :)
canımmmm okurken neredeyse ağlayacaktım... benimde 2 tane düştü...
allah yardımcımız olsun canımmm
inşallah en kısa zamanda olur
allah bizi deniyo canım...
bende hayatta zor elde edenlerdenim
inşallah rabbim hayırlı bi şekilde nasip eder bebeklerimizi...